4liercankanturk Centipat Katılım 12 Ekim 2024 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2025 #1 Merhaba, iyi Sosyaller. GTA Online'da Cayo Perico Heist'i 6-7 kez denememe rağmen yapamıyorum. Gizlenerek yapsam alarm çalıyor. Ne önerirsiniz?
Merhaba, iyi Sosyaller. GTA Online'da Cayo Perico Heist'i 6-7 kez denememe rağmen yapamıyorum. Gizlenerek yapsam alarm çalıyor. Ne önerirsiniz?
poyriho Hectopat Katılım 18 Ocak 2022 Mesajlar 1.220 Çözümler 4 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2025 #2 4liercankanturk dedi: Merhaba, iyi Sosyaller. GTA Online'da Cayo Perico Heist'i 6-7 kez denememe rağmen yapamıyorum. Gizlenerek yapsam alarm çalıyor. Ne önerirsiniz? Genişletmek için tıkla... muhtemelen adamlara veya kameralara gözüküyorsunuz. Ayrıca göz ucuyla minigun lu adamda görüyor olabilir.
4liercankanturk dedi: Merhaba, iyi Sosyaller. GTA Online'da Cayo Perico Heist'i 6-7 kez denememe rağmen yapamıyorum. Gizlenerek yapsam alarm çalıyor. Ne önerirsiniz? Genişletmek için tıkla... muhtemelen adamlara veya kameralara gözüküyorsunuz. Ayrıca göz ucuyla minigun lu adamda görüyor olabilir.