Çözüldü GTA Online cinsiyet nasıl değiştirebilirim?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Eric Wright

Hectopat
Yer
Compton
Daha fazla  
Birkaç ay önce Tony Montana yapmıştım karakterimi ama artık sıkmaya başladı, ben de kadın karakter yapmak istiyorum. Cinsiyet nasıl değiştirebilirim karakterin bilen var mı?

Çözüm
Var olan karakteri değiştiremezsin. GTA Online 2 karaktere izin veriyor, diğer karakteri kadın olarak açabilirsin. Bende öyle mesela 1 kadın 1 erkek karakter var. Seviyeleri aynı fakat paraları ve sahip oldukları farklı oluyor. Yani kadın karakteri açınca ana karakterinin seviyesinden başlayacaksın ama emlak araba vs. olmayacak. İsternsen ana karakterindeki parayı bankaya aktarıp iki karakterde parayı ortak kullanabilirisn. Yani bankadaki para iki karakterin ortak parası oluyor.
Var olan karakteri değiştiremezsin. GTA Online 2 karaktere izin veriyor, diğer karakteri kadın olarak açabilirsin. Bende öyle mesela 1 kadın 1 erkek karakter var. Seviyeleri aynı fakat paraları ve sahip oldukları farklı oluyor. Yani kadın karakteri açınca ana karakterinin seviyesinden başlayacaksın ama emlak araba vs. olmayacak. İsternsen ana karakterindeki parayı bankaya aktarıp iki karakterde parayı ortak kullanabilirisn. Yani bankadaki para iki karakterin ortak parası oluyor.

Çözüm
Cinsiyet değiştiremezsin karakter oluşturduktan sonra anca karakteri silerek değiştirebilirsin veya 2. karakter oluşturarak seçebilirsin.

Teşekkür ederim hocam. Diğer karakteri nereden açıyorum peki onu da söyler misiniz rica etsem?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…