Çözüldü GTA Online Comet S2 Trade Price nasıl açılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Beyaz Saray

Decapat
Daha fazla  
Bu haftanın güncellemesiyle Comet S2'ye indirim gelmişti ben de alayım dedim ama trade price'ından alayım dedim. Trade Price'ını açmak için LS Car Meet levelini yükseltmemiz gerekiyormuş ve her 5 levelde belli araçlardan birinin Trade Price'ı açılıyormuş diye öğrendim. GTA Wiki'de 8 aracın 5 ile 40 level arasında açıldığı, içinde Comet S2 olan diğer 7 aracın da 45 ile 75 level arasında açıldığı yazıyor. Ben 75 levele kadar kastım ama 45 ile 75 level arasında açılacağı söylenen Growler ve Comet S2'nin Trade Price'ı açılmadı. Arada 400k fark var çok önemli değil ama 40 levelden 75 levele kastım boşa uğraşmış olmak istemiyorum, nasıl açabilirim?

LS Car Meet'de 85 levele kastım. 80. levelde Growler için 85. levelde Comet S2 için Trade Trice açıldı. Yani forumlarda yazan 75 levele kadar her 5 levelde bir Trade Price açılma olayı güncellemelerle değişmiş sanırım, bütün Trade Priceların açılması için daha fazla level kasmanız gerekiyor.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı