L letqmos Picopat Katılım 23 Şubat 2025 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2025 #1 Arkadaşım bana invite atıyor ama gözükmüyor bende, aynı şekilde ben de ona atıyorum olmuyor. Home tuşundan denedik, ayarlardan denedik asla katılamıyoruz birbirimize. Ayrıca sadece invite seçeneği çıkıyor join seçeneği çıkmıyor ikimizde de.
Arkadaşım bana invite atıyor ama gözükmüyor bende, aynı şekilde ben de ona atıyorum olmuyor. Home tuşundan denedik, ayarlardan denedik asla katılamıyoruz birbirimize. Ayrıca sadece invite seçeneği çıkıyor join seçeneği çıkmıyor ikimizde de.
TLPA Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 6 Şubat 2015 Mesajlar 2.203 Makaleler 2 Çözümler 11 Yer Zonguldak Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2025 #2 Biriniz eski veya yeni versiyonda olabilir, Enhanced diye geçiyor yeni versiyon. Artı 0 Eksi
KS KS L letqmos Picopat Katılım 23 Şubat 2025 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2025 #3 TLPA dedi: Biriniz eski veya yeni versiyonda olabilir, Enhanced diye geçiyor yeni versiyon. Genişletmek için tıkla... tesekkurler diğper vcersiyonu indiriyoru Artı 0 Eksi
TLPA dedi: Biriniz eski veya yeni versiyonda olabilir, Enhanced diye geçiyor yeni versiyon. Genişletmek için tıkla... tesekkurler diğper vcersiyonu indiriyoru