Froxy54 Centipat Katılım 27 Ocak 2024 Mesajlar 110 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mart 2024 #1 Bu ne abi nasıl olacak ya arkadaşım playliste davet atıyor gidemiyorum. Dosya Ekleri Ekran görüntüsü 2024-03-21 231823.png 63,2 KB · Görüntüleme: 259
wenomechainsama Hectopat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 3.375 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mart 2024 #2 Froxy54 dedi: Bu ne abi nasıl olacak ya arkadaşım playliste davet atıyor gidemiyorum. Genişletmek için tıkla... Arkadaşınızı oyunda arkadaş eklediniz mi? Artı 0 Eksi
Froxy54 dedi: Bu ne abi nasıl olacak ya arkadaşım playliste davet atıyor gidemiyorum. Genişletmek için tıkla... Arkadaşınızı oyunda arkadaş eklediniz mi?
KS KS Froxy54 Centipat Katılım 27 Ocak 2024 Mesajlar 110 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mart 2024 #3 wenomechainsama dedi: Arkadaşınızı oyunda arkadaş eklediniz mi? Genişletmek için tıkla... Evet. Artı 0 Eksi
wenomechainsama Hectopat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 3.375 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mart 2024 #4 Froxy54 dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... Hocam playlist hostu o arkadaşınız mı peki? Artı 0 Eksi
KS KS Froxy54 Centipat Katılım 27 Ocak 2024 Mesajlar 110 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mart 2024 #5 wenomechainsama dedi: Hocam playlist hostu o arkadaşınız mı peki? Genişletmek için tıkla... Host atınca da olmuyor diğeri atınca da. Artı 0 Eksi
wenomechainsama dedi: Hocam playlist hostu o arkadaşınız mı peki? Genişletmek için tıkla... Host atınca da olmuyor diğeri atınca da.
wenomechainsama Hectopat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 3.375 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mart 2024 #6 Froxy54 dedi: Host atınca da olmuyor diğeri atınca da. Genişletmek için tıkla... Hocam size daveti oyun daveti(invite game) olarak Home tuşundan atsınlar bir de sizde Home sonra social sonra Game invites kısmından kabul edin. Artı 0 Eksi
Froxy54 dedi: Host atınca da olmuyor diğeri atınca da. Genişletmek için tıkla... Hocam size daveti oyun daveti(invite game) olarak Home tuşundan atsınlar bir de sizde Home sonra social sonra Game invites kısmından kabul edin.
KS KS Froxy54 Centipat Katılım 27 Ocak 2024 Mesajlar 110 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mart 2024 #7 wenomechainsama dedi: Hocam size daveti oyun daveti(invite Game) olarak Home tuşundan atsınlar bir de sizde Home sonra social sonra Game invites kısmından kabul edin. Genişletmek için tıkla... Öyle yapıyorum olmuyor tek çözüm en baştan sezon kurup davet edip girmek. wenomechainsama dedi: Hocam size daveti oyun daveti(invite game) olarak Home tuşundan atsınlar bir de sizde Home sonra social sonra Game invites kısmından kabul edin. Genişletmek için tıkla... telefondan atınca oldu Artı 0 Eksi
wenomechainsama dedi: Hocam size daveti oyun daveti(invite Game) olarak Home tuşundan atsınlar bir de sizde Home sonra social sonra Game invites kısmından kabul edin. Genişletmek için tıkla... Öyle yapıyorum olmuyor tek çözüm en baştan sezon kurup davet edip girmek. wenomechainsama dedi: Hocam size daveti oyun daveti(invite game) olarak Home tuşundan atsınlar bir de sizde Home sonra social sonra Game invites kısmından kabul edin. Genişletmek için tıkla... telefondan atınca oldu
wenomechainsama Hectopat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 3.375 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mart 2024 #8 Froxy54 dedi: Öyle yapıyorum olmuyor tek çözüm en baştan sezon kurup davet edip girmek. Telefondan atınca oldu. Genişletmek için tıkla... Hocam siz telefondan atıyorsunuz zanlettim o yüzden onu hiç demedim genel olarak telefondan atılıyor olmuyorsa Home'den atılıyor zaten. Artı 0 Eksi
Froxy54 dedi: Öyle yapıyorum olmuyor tek çözüm en baştan sezon kurup davet edip girmek. Telefondan atınca oldu. Genişletmek için tıkla... Hocam siz telefondan atıyorsunuz zanlettim o yüzden onu hiç demedim genel olarak telefondan atılıyor olmuyorsa Home'den atılıyor zaten.