Çözüldü GTA Online dövme sorunu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

*lambo*

Femtopat
Selam arkadaşlar, yaklaşık 2 yıldır GTA Online oynuyorum. Fakat son 1 haftadır oluşturduğum karakterin dövmesi siliniyor. Tekrar gidip yaptırıyorum ve bir göreve girdikten sonra dövmem yok oluyor. 1 haftada dövme için yaklaşık 500.000 harcadım. Bunun nedeni sizce ne olabilir?

Haritanın üstündeki bildirim alanında "SAVING FAILED" uyarısı alıyor musunuz? Sık sık tüm oyuncular düşüp lobide sadece sizin kaldığınız oluyor mu? Sadece dövmede mi oluyor, kıyafet/araba tarzı satın alımlar da yok oluyor mu?

Rockstar Destek'e ticket açın, paranızı geri verirler.

Bu hata arkadaşımda oluyor çözümü falan var mı ki.

Ya internet bağlantınız aşırı derecede dengesizdir, ya da NAT type strict olduğundandır. Sunucularda bağlantı kuramazsa oyunda yaptığı her şey Client-side'da kalır, sunucu değiştiği an gider.

Hayır arkadaşım da aniden tek başına publice atma sorunu var ama sanırım kötü bilgisayardan eski bilgisayarım da hep yaşıyordum yeni PC'de hiç yaşamıyorum.

Hayır arkadaşım da aniden tek başına publice atma sorunu var ama sanırım kötü bilgisayardan eski bilgisayarım da hep yaşıyordum yeni PC'de hiç yaşamıyorum.
Bağlantı dengesizse (modemden, internet hızından ya da bilgisayardan kaynaklanır genelde.) diğer oyunculardan bağlantısı kopar ve tek başına kalır. P2P sunucuların eksilerinden biri.

Arkadaşın dediği gibi bağlantı sorunu yoksa en sağlam çözüm Rockstar Support'dur. Oraya yazarsanız yardımcı olurlar.

İnternetim 120Mbps, fakat sık sık public lobide tek başıma kalıyorum, ve bazen araba modifiye ederken "Game data is invalid, please reboot the Game." Hatası ile karşılaşıyorum. Ve oyun öylece donuyor.
Arkadaşın dediği gibi bağlantı sorunu yoksa en sağlam çözüm Rockstar Support'dur. Oraya yazarsanız yardımcı olurlar.

Maalesef oraya da yazdım fakat bir cevap gelmedi.

İnternetim 120Mbps, fakat sık sık public lobide tek başıma kalıyorum, ve bazen araba modifiye ederken "Game data is invalid, please reboot the Game." Hatası ile karşılaşıyorum. Ve oyun öylece donuyor.
Home tuşuna basıp isminizin yanındaki çarka basın, ayarlara gidin. Network kısmında NAT Type olarak ne yazıyor bakar mısınız?

Ayrıca oyun dosyalarının bütünlüğünü de doğrulayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…