Çözüm GTA Online düşük GPU kullanımı

Bu konu bir çözümü açıklamaktadır. Herhangi bir çözüm açıklanmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
3
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
R5 5600 - RX6700XT - 8x4 3000 MHz
Zamanında bu sorun başıma gelmişti. Hikaye modunda sorun yokken GTA Online'a geçtiğimde GPU ve CPU kullanımım aşırı düşüyordu. Bu da düşük FPS'ye sebebiyet veriyordu. Sorunu çözdüm, çözümün haricinde şu yöntemleri denedim;

• DDU ile ekran kartı sürücüleri silinip geri yüklendi, işe yaramadı.

• MSAA ayarları ve grafik ayarları yükseltildi, kullanım arttı ancak FPS yükselmedi, işe yaramadı.

• Oyun silinip yüklendi, işe yaramadı.

Bunun gibi çözümleri denedim ve hiçbirisi işe yaramadı. Peki çözüm ne? Çözüm bilgisayarı formatlamak imiş. Bilgisayarı formatladıktan sonra oyundaki sorunum çözüldü. GPU kullanımım %98 gibi rakamlara ulaştı ve FPS'de olması gerektiği gibi yükseldi. Benzer sorunu yaşayan varsa belki işine yarar. İyi forumlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim bilgisayarım GTA 5'te çok takılıyordu sildim bir zaman hiç takılmadı sonra takıldı sinirlendim sildim yeni sistem alınca tekrar yükleyeceğim.

Sorun var hemen format demek biraz basite kaçıyor.
Hocam ama bazı şeylerin çözümü format oluyor. Mesela ben de Microsoft Store'dan Forza indiremiyordum. Forumlarında konuştum, denemediğim yol kalmadı. En son format attım ve düzeldi.

Hocam ama bazı şeylerin çözümü format oluyor. Mesela ben de Microsoft Store'dan Forza indiremiyordum. Forumlarında konuştum, denemediğim yol kalmadı. En son format attım ve düzeldi.
Tabii doğrudur. Arkadaşın hatası parça değiştirdiyse eski kalan sürücüler olabilir üstte de @Kayseri Mantısı yazmış zaten.

Parça değiştirmedim. Normal format attım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…