GTA Online Düşük GPU Kullanımı

Queph

Megapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba, uzun süredir bu sorunu yaşıyorum. Diğer oyunlarda herhangi bir sorunum yok. GTA V Story'de %98-99 GPU kullanımı olurken, Online'ye geçtiğim zaman hiç %90 ve üstünü göremiyorum. Ayarları değiştirsem de durum değişmiyor. Bunlar Online'dan:

1.jpg
2.jpg

Story'deki FPS:

3.jpg

Online'deki FPS:

4.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Sistem özellikleriniz belirtir misiniz? Ek olarak multiplayer olarak oynamaya başladığınızda işlemcinize daha çok yük bineceği için "belki" darboğaz söz konusu olabilir.

Sistem özellikleriniz belirtir misiniz? Ek olarak multiplayer olarak oynamaya başladığınızda işlemcinize daha çok yük bineceği için "belki" darboğaz söz konusu olabilir.
Ryzen 5 1600
GTX 1050 Ti
2x8 GB 3000 MHz
MSI B450M BAZOOKA
Grafikleri ultraya aldığım zaman kartın gücü yetmediği için FPS düşüyor ama yüksek ve düşük ayarlarda FPS farketmiyor Online'de. Grafikleri en düşüğe aldığım zaman Story'de 150 FPS aldığım yerde Online'de 70 FPS alıyorum. Diğer oyunlarda hiçbir sıkıntım yok. Ekran kartı sürücüsünün güncel sürümünü ve eski sürümlerinden birini denedim, sonuç aynı.
Oyunu yeniden yükledim, format attım, tüm overclock ayarlarını kapattım, dosyaları doğruladım sonuç yine aynı.
Sorun hala devam ediyor.

Son düzenleme:
Ryzen 5 1600
GTX 1050 Ti
2x8 GB 3000 MHz
MSI B450M BAZOOKA
Grafikleri ultraya aldığım zaman kartın gücü yetmediği için FPS düşüyor ama yüksek ve düşük ayarlarda FPS farketmiyor Online'de. Grafikleri en düşüğe aldığım zaman Story'de 150 FPS aldığım yerde Online'de 70 FPS alıyorum. Diğer oyunlarda hiçbir sıkıntım yok. Ekran kartı sürücüsünün güncel sürümünü ve eski sürümlerinden birini denedim, sonuç aynı.
Oyunu yeniden yükledim, format attım, tüm overclock ayarlarını kapattım, dosyaları doğruladım sonuç yine aynı.
Sorun hala devam ediyor.

Merhabalar sorununuzu çözdünüz mü ?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı