GTA Online durduk yere ban

AhmetAkkaya

Megapat
Daha fazla  
Hiçbir hile veya mod kurmadım ama banlandım. Defalarca support'dan yardım istedim ama her zaman bana aynı cevabı verdiler sanırım kendileri bot. Ben bu banı haketmiyorum. Hile ve mod kullanmadım,para istemedim,oyun açığından yararlanmadım ama nedense banlandım. Başına gelen veya bir bilgisi olan var mı ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba,

Ban yediğiniz gün veya biliyorsanız saati gönderirseniz yardımcı olmaya çalışırım.

Oyun sırasında Skype, Discord gibi programları kullanmak da ban sebebi hocam. Saçma, farkındayım. Ama son gelen güncelleme notlarında bunu belirtmişler, yabancı forumlara bakarsanız da bir çok kişinin bu dertten muzdarip olduğunu görürsünüz. Destekleri çok çok kötü, telefonları açılan kişiler, açan kişinin çok ilgisiz olduğunu belirtiyor zaten. Rockstar bu, ne bekliyoruz ki? Oyuncusunu bir tarafına takmayan bir işletme, ama çok güzel oyun yapıyorlar lanet olsun.

12 Mart cuma saat 24:00 civarı.

Rockstar forumlarında birçok moderatör var ve ilgileniyorlar ben memnun kalmıştım aslında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…