Buko Derler Genelde Centipat Katılım 29 Eylül 2020 Mesajlar 127 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2021 #1 GTA Online files required to play GTA Online could not be downloaded from Rockstar Games service. Arkadaşlar GTA 5 Online'a girerken bu hatayı alıyorum. Nasıl düzeltebilirim? Yardımcı olursanız çok sevinirim, bir türlü düzeltemedim.
GTA Online files required to play GTA Online could not be downloaded from Rockstar Games service. Arkadaşlar GTA 5 Online'a girerken bu hatayı alıyorum. Nasıl düzeltebilirim? Yardımcı olursanız çok sevinirim, bir türlü düzeltemedim.
Marcolomboss Kilopat Katılım 30 Nisan 2020 Mesajlar 910 Çözümler 18 Yer Ankara/Çankaya Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2021 #2 Epic Games mi Steam mı? Artı 0 Eksi
KS KS Buko Derler Genelde Centipat Katılım 29 Eylül 2020 Mesajlar 127 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ocak 2021 #3 Marcolomboss dedi: Epic Games mi Steam mı? Genişletmek için tıkla... Epic Artı 0 Eksi
Marcolomboss Kilopat Katılım 30 Nisan 2020 Mesajlar 910 Çözümler 18 Yer Ankara/Çankaya Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ocak 2021 #4 Buko Derler Genelde dedi: Epic Genişletmek için tıkla... Epic Games'e girin, Kütüphane kısmından GTA V'in menüsüne girip "Doğrula" kısmından indirilen dosyaların doğruluğunu teyit edin ve tekrar deneyin. Artı 0 Eksi
Buko Derler Genelde dedi: Epic Genişletmek için tıkla... Epic Games'e girin, Kütüphane kısmından GTA V'in menüsüne girip "Doğrula" kısmından indirilen dosyaların doğruluğunu teyit edin ve tekrar deneyin.