Osman58erd Decapat Katılım 31 Ocak 2023 Mesajlar 227 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Eylül 2024 #1 Grand Theft Auto V (Xbox One) ürününü satın al | Xbox ben bunu aldım Online oynamak istiyorum. Grand Theft Auto Online ürününü satın al | Xbox Bunu alsam Game Pass olmadan oynayabilir miyim? Bu arada Xbox One S kullanıyorum.
Grand Theft Auto V (Xbox One) ürününü satın al | Xbox ben bunu aldım Online oynamak istiyorum. Grand Theft Auto Online ürününü satın al | Xbox Bunu alsam Game Pass olmadan oynayabilir miyim? Bu arada Xbox One S kullanıyorum.
A Aloe Vera Hectopat Katılım 1 Mayıs 2021 Mesajlar 871 Makaleler 1 Çözümler 3 12 Eylül 2024 #2 Xbox platformunda online oynamak için Xbox Live üyeliğiniz olması gerekiyor diye biliyorum.
xquerzy Hectopat Katılım 23 Temmuz 2023 Mesajlar 2.828 Çözümler 25 12 Eylül 2024 #3 Osman58erd dedi: Grand Theft Auto V (Xbox One) ürününü satın al | Xbox ben bunu aldım Online oynamak istiyorum. Grand Theft Auto Online ürününü satın al | Xbox Bunu alsam Game Pass olmadan oynayabilir miyim? Bu arada Xbox One S kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Xbox live üyeliğine sahip olmanız gerekiyor online oynamak için. (emin değilim) Fakat alırsanız bir sorun gözükmüyor gibi.
Osman58erd dedi: Grand Theft Auto V (Xbox One) ürününü satın al | Xbox ben bunu aldım Online oynamak istiyorum. Grand Theft Auto Online ürününü satın al | Xbox Bunu alsam Game Pass olmadan oynayabilir miyim? Bu arada Xbox One S kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Xbox live üyeliğine sahip olmanız gerekiyor online oynamak için. (emin değilim) Fakat alırsanız bir sorun gözükmüyor gibi.
Osman58erd Decapat Katılım 31 Ocak 2023 Mesajlar 227 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Eylül 2024 #4 bunu almadan xbox live alsam oynayabilir miyim online?