lahmacun ama boş Centipat Katılım 12 Ocak 2023 Mesajlar 85 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Şubat 2023 #1 GTA'ya giriş yaptığımda direkt story mode atıyor ve Online'a giremiyorum.
L Leonarda Hectopat Katılım 7 Haziran 2021 Mesajlar 302 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Şubat 2023 #2 Ayarlardan denedin mi? Rockstar Games'e bağlı mısın? Artı 0 Eksi
lAlpsl Hectopat Katılım 25 Haziran 2022 Mesajlar 1.215 Makaleler 1 Çözümler 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Şubat 2023 #3 Online'a ilk girişin mi? Artı 0 Eksi
M MehmeT6850 Yoctopat Katılım 15 Şubat 2023 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Şubat 2023 #4 lahmacun ama boş dedi: GTA'ya giriş yaptığımda direkt story mode atıyor ve Online'a giremiyorum. Genişletmek için tıkla... bunu bende yaşamıştım gtayı yeniden yükle Artı -1 Eksi
lahmacun ama boş dedi: GTA'ya giriş yaptığımda direkt story mode atıyor ve Online'a giremiyorum. Genişletmek için tıkla... bunu bende yaşamıştım gtayı yeniden yükle
KS KS lahmacun ama boş Centipat Katılım 12 Ocak 2023 Mesajlar 85 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Şubat 2023 #5 lAlpsl dedi: Online'a ilk girişin mi? Genişletmek için tıkla... Hayır. Daha önce oynamıştım. MehmeT6850 dedi: Bunu bende yaşamıştım GTA'yı yeniden yükle. Genişletmek için tıkla... Hocam daha pratik bir yöntem yok mu malum 115 GB yüklemesi kolay değil. Artı 0 Eksi
lAlpsl dedi: Online'a ilk girişin mi? Genişletmek için tıkla... Hayır. Daha önce oynamıştım. MehmeT6850 dedi: Bunu bende yaşamıştım GTA'yı yeniden yükle. Genişletmek için tıkla... Hocam daha pratik bir yöntem yok mu malum 115 GB yüklemesi kolay değil.
lAlpsl Hectopat Katılım 25 Haziran 2022 Mesajlar 1.215 Makaleler 1 Çözümler 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Şubat 2023 #6 lahmacun ama boş dedi: Hayır. Daha önce oynamıştım. Genişletmek için tıkla... Storyden geçiş yapmayı dener misin bir de. lahmacun ama boş dedi: Hayır. Daha önce oynamıştım. Hocam daha pratik bir yöntem yok mu malum 115 GB yüklemesi kolay değil. Genişletmek için tıkla... Silip yüklemektense dosyaları doğrulamayı deneyebilirsin veya Rockstar Games Launcher'ı yeniden kurabilirsin vs. Artı 0 Eksi
lahmacun ama boş dedi: Hayır. Daha önce oynamıştım. Genişletmek için tıkla... Storyden geçiş yapmayı dener misin bir de. lahmacun ama boş dedi: Hayır. Daha önce oynamıştım. Hocam daha pratik bir yöntem yok mu malum 115 GB yüklemesi kolay değil. Genişletmek için tıkla... Silip yüklemektense dosyaları doğrulamayı deneyebilirsin veya Rockstar Games Launcher'ı yeniden kurabilirsin vs.
KS KS lahmacun ama boş Centipat Katılım 12 Ocak 2023 Mesajlar 85 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Şubat 2023 #7 lAlpsl dedi: Storyden geçiş yapmayı dener misin bir de. Genişletmek için tıkla... Story'den Online'a geçiş yapmak istediğimde social Club açılıyor yeniden bağlan yazıyor basıyorum ekran kapanıyor oyun story modedan devam ediyor Artı 0 Eksi
lAlpsl dedi: Storyden geçiş yapmayı dener misin bir de. Genişletmek için tıkla... Story'den Online'a geçiş yapmak istediğimde social Club açılıyor yeniden bağlan yazıyor basıyorum ekran kapanıyor oyun story modedan devam ediyor
lAlpsl Hectopat Katılım 25 Haziran 2022 Mesajlar 1.215 Makaleler 1 Çözümler 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Şubat 2023 #8 lahmacun ama boş dedi: Story'den Online'a geçiş yapmak istediğimde Social Club açılıyor yeniden bağlan yazıyor basıyorum ekran kapanıyor oyun story modedan devam ediyor Genişletmek için tıkla... Rockstar Games Launcher'la ilgili muhtemelen o zaman. Artı 0 Eksi
lahmacun ama boş dedi: Story'den Online'a geçiş yapmak istediğimde Social Club açılıyor yeniden bağlan yazıyor basıyorum ekran kapanıyor oyun story modedan devam ediyor Genişletmek için tıkla... Rockstar Games Launcher'la ilgili muhtemelen o zaman.
4 445968 Hectopat Katılım 6 Nisan 2021 Mesajlar 464 Çözümler 2 15 Şubat 2023 #9 Modeminizde güvenli internet açık mı? (Çocuk Profili, Aile Profili vb.) Eğer açıksa Standart Profil olarak değiştirmeniz gerekebilir. Aynı sorun bende de olmuştu böyle çözmüştüm. Artı 0 Eksi
Modeminizde güvenli internet açık mı? (Çocuk Profili, Aile Profili vb.) Eğer açıksa Standart Profil olarak değiştirmeniz gerekebilir. Aynı sorun bende de olmuştu böyle çözmüştüm.
KS KS lahmacun ama boş Centipat Katılım 12 Ocak 2023 Mesajlar 85 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Şubat 2023 #10 445968 dedi: Modeminizde güvenli internet açık mı? (çocuk profili, aile profili vb.) Eğer açıksa standart profil olarak değiştirmeniz gerekebilir. Aynı sorun bende de olmuştu böyle çözmüştüm. Genişletmek için tıkla... Evet güvenli internet açık ama bu konuyu nasıl düzelteceğim? Artı 0 Eksi
445968 dedi: Modeminizde güvenli internet açık mı? (çocuk profili, aile profili vb.) Eğer açıksa standart profil olarak değiştirmeniz gerekebilir. Aynı sorun bende de olmuştu böyle çözmüştüm. Genişletmek için tıkla... Evet güvenli internet açık ama bu konuyu nasıl düzelteceğim?