EmirYkaya Decapat Katılım 10 Eylül 2020 Mesajlar 37 27 Kasım 2020 #1 GTA Online'da arkadaşımla görevler yapmak istiyoruz boş serverda olduğumuzdan, ilk yapışımızda ikimiz oluyoruz ama daha sonra sıradaki göreve oy verince lobimize başka kişiler girip duruyor. Bunu engellemenin yolu var mıdır?
GTA Online'da arkadaşımla görevler yapmak istiyoruz boş serverda olduğumuzdan, ilk yapışımızda ikimiz oluyoruz ama daha sonra sıradaki göreve oy verince lobimize başka kişiler girip duruyor. Bunu engellemenin yolu var mıdır?
Windows 7 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Eylül 2017 Mesajlar 5.919 Makaleler 4 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İşletim Sistemi 27 Kasım 2020 #2 Oynu alta alıp kaynak yöneticisinden ağ işlemlerini 10 sn. kadar kesip sonra açarsanız lobide tek kalır ve host olursunuz. Uzun süre biri gelmez.
Oynu alta alıp kaynak yöneticisinden ağ işlemlerini 10 sn. kadar kesip sonra açarsanız lobide tek kalır ve host olursunuz. Uzun süre biri gelmez.
Alicem Doğan Megapat Katılım 28 Kasım 2013 Mesajlar 899 Makaleler 1 Çözümler 3 Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Ryzen 5 3600, Asus GTX 650Ti Boost 2GB, Corsair Vengeance 16GB (2x8), Biostar M700 500GB M2 SSD, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Seagate Barracuda 1TB HDD, Windows 10 Home SL 21H2 Laptop: (HP Vitcus 15.6") i7 12700h , RTX 3050Ti, 16GB DDR4, 1TB WD M2 SSD, W11 Home SL Cinsiyet Erkek 27 Kasım 2020 #3 Matchmaking seçeneğini kapalı hale getirip deneyebilirsiniz.
EmirYkaya Decapat Katılım 10 Eylül 2020 Mesajlar 37 27 Kasım 2020 #4 Windows 7 dedi: Oynu alta alıp kaynak yöneticisinden ağ işlemlerini 10 sn. kadar kesip sonra açarsanız lobide tek kalır ve host olursunuz. Uzun süre biri gelmez. Genişletmek için tıkla... Zaten öyle yapıp giriyoruz Alicem Doğan dedi: Matchmaking seçeneğini kapalı hale getirip deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Kapalı hocam matchmaking
Windows 7 dedi: Oynu alta alıp kaynak yöneticisinden ağ işlemlerini 10 sn. kadar kesip sonra açarsanız lobide tek kalır ve host olursunuz. Uzun süre biri gelmez. Genişletmek için tıkla... Zaten öyle yapıp giriyoruz Alicem Doğan dedi: Matchmaking seçeneğini kapalı hale getirip deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Kapalı hocam matchmaking
GreatestOfAlltimes Decapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Ocak 2020 Mesajlar 2.896 Makaleler 2 Çözümler 21 Yer Liberty City 27 Kasım 2020 #5 Online ayarlarından görevleri host olarak başlatma ayarını açın ve Matchmaking'i kapatın.
EmirYkaya Decapat Katılım 10 Eylül 2020 Mesajlar 37 27 Kasım 2020 #6 GreatestOfAlltimes dedi: Online ayarlarından görevleri host olarak başlatma ayarını açın ve Matchmaking'i kapatın. Genişletmek için tıkla... Host olarak açıyorum ve matchmakingde kapalı ancak 1, 2 görev yapınca hop başka servere 4 kişilik bir lobiye atıyor anlamadım bu işi
GreatestOfAlltimes dedi: Online ayarlarından görevleri host olarak başlatma ayarını açın ve Matchmaking'i kapatın. Genişletmek için tıkla... Host olarak açıyorum ve matchmakingde kapalı ancak 1, 2 görev yapınca hop başka servere 4 kişilik bir lobiye atıyor anlamadım bu işi
GreatestOfAlltimes Decapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Ocak 2020 Mesajlar 2.896 Makaleler 2 Çözümler 21 Yer Liberty City 27 Kasım 2020 #7 @EmirYkaya Onun bir ayarı var, Online>Options kısmından "remain host after next job vote screen" ayarını açarsanız oylamadan sonra host kalırsınız.
@EmirYkaya Onun bir ayarı var, Online>Options kısmından "remain host after next job vote screen" ayarını açarsanız oylamadan sonra host kalırsınız.
EmirYkaya Decapat Katılım 10 Eylül 2020 Mesajlar 37 27 Kasım 2020 #8 GreatestOfAlltimes dedi: @EmirYkaya Onun bir ayarı var, Online>Options kısmından "remain host after next job vote screen" ayarını açarsanız oylamadan sonra host kalırsınız. Genişletmek için tıkla... Hemen yapiyim bunu ögrendigim iyi oldu eyvallah hocam GreatestOfAlltimes dedi: @EmirYkaya Onun bir ayarı var, Online>Options kısmından "remain host after next job vote screen" ayarını açarsanız oylamadan sonra host kalırsınız. Genişletmek için tıkla... Bazende ben hostken farklı kişiler yanıma geliyor onları lobimden atabiliyormuyum
GreatestOfAlltimes dedi: @EmirYkaya Onun bir ayarı var, Online>Options kısmından "remain host after next job vote screen" ayarını açarsanız oylamadan sonra host kalırsınız. Genişletmek için tıkla... Hemen yapiyim bunu ögrendigim iyi oldu eyvallah hocam GreatestOfAlltimes dedi: @EmirYkaya Onun bir ayarı var, Online>Options kısmından "remain host after next job vote screen" ayarını açarsanız oylamadan sonra host kalırsınız. Genişletmek için tıkla... Bazende ben hostken farklı kişiler yanıma geliyor onları lobimden atabiliyormuyum
GreatestOfAlltimes Decapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Ocak 2020 Mesajlar 2.896 Makaleler 2 Çözümler 21 Yer Liberty City 27 Kasım 2020 #9 @EmirYkaya Ayrıca, "Close Matchmaking after vote" diye bir ayar daha var, onu da açmanız iyi olur.
EmirYkaya Decapat Katılım 10 Eylül 2020 Mesajlar 37 27 Kasım 2020 #10 GreatestOfAlltimes dedi: @EmirYkaya Ayrıca, "Close Matchmaking after vote" diye bir ayar daha var, onu da açmanız iyi olur Genişletmek için tıkla... Açarım, çok teşekkürler
GreatestOfAlltimes dedi: @EmirYkaya Ayrıca, "Close Matchmaking after vote" diye bir ayar daha var, onu da açmanız iyi olur Genişletmek için tıkla... Açarım, çok teşekkürler