aionthearete Hectopat Katılım 12 Aralık 2021 Mesajlar 2.513 Çözümler 34 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2022 #1 Merhaba, GTA Online oynuyorum ve oynanmayacak derecede kasıyor. Özel grafik paketlerş oluyor onlardan birini kursam ban yer miyim? Son düzenleyen: Moderatör: 5 Ağustos 2022
Merhaba, GTA Online oynuyorum ve oynanmayacak derecede kasıyor. Özel grafik paketlerş oluyor onlardan birini kursam ban yer miyim?
Şebnem Ferah Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2021 Mesajlar 10.200 Makaleler 9 Çözümler 150 Yer Ankara🥀 5 Ağustos 2022 #2 Ban yersiniz sadece grafik paketi değil herhangi bir mod ban sebebidir ancak hikaye modunda sorun yaratmaz.
Ban yersiniz sadece grafik paketi değil herhangi bir mod ban sebebidir ancak hikaye modunda sorun yaratmaz.
Mert340752 Hectopat Katılım 22 Mart 2022 Mesajlar 1.790 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2022 #3 aionthearete dedi: Merhaba, GTA Online oynuyorum ve oynanmayacak derecede kasıyor. Özel grafik paketlerş oluyor onlardan birini kursam ban yer miyim? Genişletmek için tıkla... Mod ile Online girilmiyor diye biliyorum, ama yanlış biliyor olabilirim.
aionthearete dedi: Merhaba, GTA Online oynuyorum ve oynanmayacak derecede kasıyor. Özel grafik paketlerş oluyor onlardan birini kursam ban yer miyim? Genişletmek için tıkla... Mod ile Online girilmiyor diye biliyorum, ama yanlış biliyor olabilirim.
Şebnem Ferah Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2021 Mesajlar 10.200 Makaleler 9 Çözümler 150 Yer Ankara🥀 5 Ağustos 2022 #4 aionthearete dedi: Merhaba, GTA Online oynuyorum ve oynanmayacak derecede kasıyor. Özel grafik paketlerş oluyor onlardan birini kursam ban yer miyim? Genişletmek için tıkla... Onun yerine denetim ayarlarından kaliteye önem ver yerine performansı seçin 5FPS'lik bir artış olacaktır.
aionthearete dedi: Merhaba, GTA Online oynuyorum ve oynanmayacak derecede kasıyor. Özel grafik paketlerş oluyor onlardan birini kursam ban yer miyim? Genişletmek için tıkla... Onun yerine denetim ayarlarından kaliteye önem ver yerine performansı seçin 5FPS'lik bir artış olacaktır.