M MehmetEminERDGN Femtopat Katılım 23 Temmuz 2024 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Aralık 2024 #1 GTA'da heist yaparken keycard kullanmaya çalıştığımda buga giriyorum ve hareketsiz kalıyorum bunun sebebi nedir ve çözümü var mıdır?
GTA'da heist yaparken keycard kullanmaya çalıştığımda buga giriyorum ve hareketsiz kalıyorum bunun sebebi nedir ve çözümü var mıdır?
LeyzZ Megapat Zamanın Tanığı Katılım 19 Haziran 2017 Mesajlar 1.368 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Aralık 2024 #2 MehmetEminERDGN dedi: GTA'da heist yaparken keycard kullanmaya çalıştığımda buga giriyorum ve hareketsiz kalıyorum bunun sebebi nedir ve çözümü var mıdır? Genişletmek için tıkla... Bazı keycardları iki kişi aynı anda yapman gerekiyor. Tek başına oynuyorsan geçemeyebilirsin oraları.
MehmetEminERDGN dedi: GTA'da heist yaparken keycard kullanmaya çalıştığımda buga giriyorum ve hareketsiz kalıyorum bunun sebebi nedir ve çözümü var mıdır? Genişletmek için tıkla... Bazı keycardları iki kişi aynı anda yapman gerekiyor. Tek başına oynuyorsan geçemeyebilirsin oraları.
M MehmetEminERDGN Femtopat Katılım 23 Temmuz 2024 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Aralık 2024 #3 LeyzZ dedi: Bazı keycardları iki kişi aynı anda yapman gerekiyor. Tek başına oynuyorsan geçemeyebilirsin oraları. Genişletmek için tıkla... Arkadaşımla yaparken ben buga giriyorum ama ona hiçbir şey olmuyor.
LeyzZ dedi: Bazı keycardları iki kişi aynı anda yapman gerekiyor. Tek başına oynuyorsan geçemeyebilirsin oraları. Genişletmek için tıkla... Arkadaşımla yaparken ben buga giriyorum ama ona hiçbir şey olmuyor.
LeyzZ Megapat Zamanın Tanığı Katılım 19 Haziran 2017 Mesajlar 1.368 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Aralık 2024 #4 MehmetEminERDGN dedi: Arkadaşımla yaparken ben buga giriyorum ama ona hiçbir şey olmuyor. Genişletmek için tıkla... Sanki bir ara benim başıma gelmişti böyle bir şey de nasıl çözdüm hatırlamıyorum.
MehmetEminERDGN dedi: Arkadaşımla yaparken ben buga giriyorum ama ona hiçbir şey olmuyor. Genişletmek için tıkla... Sanki bir ara benim başıma gelmişti böyle bir şey de nasıl çözdüm hatırlamıyorum.