GTA Online Heist yapılamıyor

Ranny

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Selamlar. Forumda bunun hakkında bir konu açmıştım ancak çözüm yazan olmadı. Tekrar açıyorum. Oyunda Heist yapacağım zaman görseldeki gibi bu şekilde kalıyor. Heist başlamadan önceki lobiye girmiyor. Bu ekranda kalıyor. Sonrasında Online'a geri atıyor. Bu hem kendi hem de arkadaşların attığı heist davetlerinde oluyor. Ne yapmam gerekiyor? Bu çok can sıkmaya başladı. Bazen giriyor bazen girmiyor. Ne yapacağjm?

Dosya Ekleri

• Screenshot_1.png
    Screenshot_1.png
    1,3 MB · Görüntüleme: 33
Sadece arkadaşlarının girebildiği ''friends only session'' girip oradan dener misin?

Selamlar. Forumda bunun hakkında bir konu açmıştım ancak çözüm yazan olmadı. Tekrar açıyorum. Oyunda heist yapacağım zaman görseldeki gibi bu şekilde kalıyor. Heist başlamadan önceki lobiye girmiyor. Bu ekranda kalıyor. Sonrasında Online'a geri atıyor. Bu hem kendi hem de arkadaşların attığı heist davetlerinde oluyor. Ne yapmam gerekiyor? Bu çok can sıkmaya başladı. Bazen giriyor bazen girmiyor. Ne yapacağjm?

İşe yaradı mı merak ettim.

Son düzenleme:
Sadece arkadaşlarının girebildiği ''friends only session'' girip oradan dener misin?

Hocam henüz denemedim. Gece gireceğiz arkadaşlarla. O zaman size söyleyeceğim.

Hocam şuan oyunda bir sorun yok gibi. Heist falan yapabiliyorum.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı