C cosnta Decapat Katılım 26 Mart 2021 Mesajlar 170 Çözümler 2 18 Şubat 2023 #1 GTA Online'de eskiden Türkçe girmiştim. Şimdi o Online'ye girmemi sağlayan dosyayı bulamıyorum. Ban yersem sorun olmaz. Atabilecek var mı?
GTA Online'de eskiden Türkçe girmiştim. Şimdi o Online'ye girmemi sağlayan dosyayı bulamıyorum. Ban yersem sorun olmaz. Atabilecek var mı?
wenomechainsama Hectopat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 3.374 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2023 #2 cosnta dedi: GTA Online'de eskiden Türkçe girmiştim. Şimdi o Online'ye girmemi sağlayan dosyayı bulamıyorum. Ban yersem sorun olmaz. Atabilecek var mı? Genişletmek için tıkla... GTA Online'ye yama ile giremezsiniz ban sebebi o zamanlarda bir hata olmuş girebilmişsiniz. Artı 0 Eksi
cosnta dedi: GTA Online'de eskiden Türkçe girmiştim. Şimdi o Online'ye girmemi sağlayan dosyayı bulamıyorum. Ban yersem sorun olmaz. Atabilecek var mı? Genişletmek için tıkla... GTA Online'ye yama ile giremezsiniz ban sebebi o zamanlarda bir hata olmuş girebilmişsiniz.
Arda Aydın Megapat Katılım 22 Ekim 2014 Mesajlar 123 Çözümler 2 Yer İstanbul-Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri Masaüstü Ryzen 5 1600 İşlemci Asus Prime B350 Plus Anakart MSI GeForce GTX 1080 Ekran Kartı Corsair Vengeance DDR4 (2X8) 3000Mhz CL15 Ram Samsung 850 EVO 250GB SSD Seagate Barracuda 2TB 64MB 7200RPM HDD Seagate Barracuda 2TB 256MB 7200RPM HDD Corsair Carbide Spec Alpha Kasa Thermaltake Smartpower 80+ Bronze 650W PSU Dizüstü HP Victus 16-d1011nt (6G0E0EA) Notebook Cinsiyet Erkek Meslek YBS Öğrencisi 18 Şubat 2023 #3 cosnta dedi: GTA Online'de eskiden Türkçe girmiştim. Şimdi o Online'ye girmemi sağlayan dosyayı bulamıyorum. Ban yersem sorun olmaz. Atabilecek var mı? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
cosnta dedi: GTA Online'de eskiden Türkçe girmiştim. Şimdi o Online'ye girmemi sağlayan dosyayı bulamıyorum. Ban yersem sorun olmaz. Atabilecek var mı? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
KS KS C cosnta Decapat Katılım 26 Mart 2021 Mesajlar 170 Çözümler 2 19 Şubat 2023 #4 wenomechainsama dedi: GTA Online'ye yama ile giremezsiniz ban sebebi o zamanlarda bir hata olmuş girebilmişsiniz. Genişletmek için tıkla... Hala kullanan var hem oyunda çok hile var onlara ban bile atmıyorlar bana hiç atmazlar. Arda Aydın dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Eki Görüntüle 1674249 Genişletmek için tıkla... Ban sebebi ama ban riski az ben bayağı kullanmıştım sonra sildim kullanan kişiler var görüyorum ban yemiyorlar. Artı 0 Eksi
wenomechainsama dedi: GTA Online'ye yama ile giremezsiniz ban sebebi o zamanlarda bir hata olmuş girebilmişsiniz. Genişletmek için tıkla... Hala kullanan var hem oyunda çok hile var onlara ban bile atmıyorlar bana hiç atmazlar. Arda Aydın dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Eki Görüntüle 1674249 Genişletmek için tıkla... Ban sebebi ama ban riski az ben bayağı kullanmıştım sonra sildim kullanan kişiler var görüyorum ban yemiyorlar.