Çözüldü GTA Online için yama devre dışı bırakılmalı mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

gurelwrey548

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar Steam GTA 5 Online oynayacağım ve Türkçe yama kuracağım. Yamayı indirceğim sitede offline girerken yamayı etkinleştirin Online girerken yamayı devre dışı bırakın yazıyordu. Bende onun gibi yapacağım. Offline girerken açacağım Online girerken kapatacağım yamayı. Peki yamayı devre dışı bırakıp Online girsem yine ban riski var mı Online?

Çözüm
Hocam biraz fazla olmuş zaten yamayı kapatınca Türkçe dil dosyaları etkin olmuyor o zaman oyun tekrar orijinal İngilizce dil dosyalarını kullanıyor.

Ben kendim biraz garanticiyim o açıdan demek istedim. Sonuçta ek olduğu için oyun içinde kullanımı yasak ama bende yama devredışıyken ban yiyeni görmedim. Risk yoktur dedikleri gibi.
Online gireceğiniz zaman herhangi bir mod ve yama kurulu olmamalı.

Yani ban riski olabilir sonuç olarak yama dosyaları yine oyun klasöründe olacak.

Bırakılması daha iyi olur. Ben Online zamanı kurulumu bile kaldırmıştım ne olur ne olmaz diye.

Online gireceğiniz zaman herhangi bir mod ve yama kurulu olmamalı.

Yani ban riski olabilir sonuç olarak yama dosyaları yine oyun klasöründe olacak.
Hocam niye yamayı kapattınca ban riski olsunki olmaz diye düşünüyorum çünkü yine oyun orjinal haline dönecek full ingilizce olacak

Bırakılması daha iyi olur. Ben Online zamanı kurulumu bile kaldırmıştım ne olur ne olmaz diye.
Hocam biraz fazla olmuş zaten yamayı kapatınca türkçe dil dosyaları etkin olmuyor o zaman oyun tekrar orjinal ingilizce dil dosyalarını kullanıyor

Son düzenleme:
Haklısınız ama sonuç olarak dosyalar hâlâ varlar. Daha önce ban yiyen birini görmedim ama risk sonuç olarak var.

Haklısınız ama sonuç olarak dosyalar hâlâ varlar. Daha önce ban yiyen birini görmedim ama risk sonuç olarak var.
Hocam Türkçe yama kullanarak mı görmediniz ? Ve hocam Türkçe yama etkinken online girilmiyor oyunda değişiklik yapılmıştır diyor almıyor online yani ordan sıkıntı yok ben yamayı kapatınca alıyor online o zaman ban riski doğuyor mu zaten yesem bile kalıcı yemem demi hocam sonuçta hile değil ve ilk ban olucak sınırsız vermez

Hocam biraz fazla olmuş zaten yamayı kapatınca Türkçe dil dosyaları etkin olmuyor o zaman oyun tekrar orijinal İngilizce dil dosyalarını kullanıyor.

Ben kendim biraz garanticiyim o açıdan demek istedim. Sonuçta ek olduğu için oyun içinde kullanımı yasak ama bende yama devredışıyken ban yiyeni görmedim. Risk yoktur dedikleri gibi.

Çözüm
Tamam hocam aydınlattığınız için teşekkür ederim artık online girerken yamayı devre dışı bırakıp gönül rahatlığıyla online oynayabilirim yorumunuzu çözüm olarak işaretleyeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…