GTA Online kapanacak mı?

Kapanmayacak. Güncelleme gelmesine ara verilebilir ama ara verileceğini de düşünmüyorum. GTA 6'nın Online'ı oturana kadar güncelleme almaya devam eder.

Tahminen kapanmaz.. Rockstar böyle bir hata yapmaz. Birçok insan GTA 6 oynayamayacak bile bu nedenle GTA V sunucularını kapatmak aptallık olur ve yapmazlar.

Yıl sonu kapanacak tarzı konuşmalar geçti fakat herhangi bir kaynak bulamadım. Doğruluğu nedir? Ve kapanır ise millet nereye geçecek?

Hilelerin çok olmasına rağmen böyle oynanmaya devam ederse kapanmasının bir anlamı yok.

Çok sağlam gelir elde ediyorlar GTA 5 Online'dan, kapatacaklarını sanmam. GTA 6'nın üzerinde daha çok yoğunlaşmak için güncelleme yoğunluğunu azaltabilirler. Tahminimce kapanacaksada GTA 6 çıktıktan minimim 2 yıl sonra kapanır diye düşünüyorum.

Kapanacağını sanmam ama bir daha güncelleme, yeni şeyler gelmeyecek diye biliyorum.

Son düzenleme:
Hocam gece saat 4-5'te ne yaşadınız bayağı güldüm mesajları okurken birinci dünya savaşı çıkmış adeta sanki . Bu arada haberlerin kaynakları kalkmış. Tek güncelleme desteği kesildi haberi kalmış onu da keşke bence yapmasalardı daha iyiydi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…