GTA Online'da teleskop ile kıyafet glitch yapılıyor bunu PC de yapmak mümkün mü?
Teleskopun yanında gelip farklı yöne bakarken önce "e" hemen ardından "m" tuşuna basıyorum fakat "m" tuşuna bastığımı algılamayıp direkt teleskopa yöneliyor karakter.
Hayır patched bir glitch. Hack mod ile kıyafet bugu yapabilirsiniz. Muhtemelen ban yemenize sebep olmayacaktır ama yine de önermem. Benim bir karakterde var mesela tron ayakkabı var karakterde başka da bir şey yapmamıştım. Senelerdir duruyor.
Hayır hack mod ile yapılmıyor çünkü yapmayı öğrendim. Teleskopun oraya gelip farklı yöne bakarak koşuyorsun ve aksiyona geçme tuşu geldiği an "e" ye basıyorsun sonra teleskopun başına geçiyor ama aksiyona geçmek için tekrar "e" ye basman gerekiyor o kısımda "e" ye basmadan "m" tuşuna basıyorsun ve öyle yapıyorsun. Kısaca hack mod falan değil keşke biraz araştırsaymışsın kardesim.
Hayır patched bir glitch. Hack Mod ile kıyafet bugu yapabilirsiniz. Muhtemelen ban yemenize sebep olmayacaktır ama yine de önermem. Benim bi karakterde var mesela Tron ayakkabı var karakterde başka da bi şey yapmamıştım. Senelerdir duruyor.
Hayır patched bir glitch. Hack mod ile kıyafet bugu yapabilirsiniz. Muhtemelen ban yemenize sebep olmayacaktır ama yine de önermem. Benim bir karakterde var mesela tron ayakkabı var karakterde başka da bir şey yapmamıştım. Senelerdir duruyor.
Hayır hack mod ile yapılmıyor çünkü yapmayı öğrendim. Teleskopun oraya gelip farklı yöne bakarak koşuyorsun ve aksiyona geçme tuşu geldiği an "e" ye basıyorsun sonra teleskopun başına geçiyor ama aksiyona geçmek için tekrar "e" ye basman gerekiyor o kısımda "e" ye basmadan "m" tuşuna basıyorsun ve öyle yapıyorsun. Kısaca hack mod falan değil keşke biraz araştırsaymışsın kardesim.
Bu arada laubalinin kelime anlamını bilmiyorsun anladığım kadarıyla keşke yazmadan bir bakıverseydin. "hile yapmaya gerek yok" yani benim hile yapma gibi bir niyetim yok, eğer sen hile kullanıyorsan da "sen bilirsin" dedim zaten. Umarım anlamışsındır kardeşim.