GTA Online Lester Görevi Yok Oldu

*!!NIGHT!!*

Kilopat
Daha fazla  
Online'da Lester bana arcade satın almamı söyledi. Ben de aldım. Sonra birinden bir görev geldi oraya gidecekken öldüm ve görev yok oldu. Online'ın başlarında Çinli mi Japon mu anlamadığım bir kadından Lester ile bir görev almıştık. Normal bir şekilde ilerliyordu görev ama ben ölünce yok oldu gitti. Hiçbir iz kalmadı görevden. Bu bir hata mı? Nasıl çözülür? O göreve bir daha başlamam lazım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arcade almaya çalıştım param yetmiyor nasil alabilirim. O görevi yapmadım ama diğer insanlarla online da oynayabiliyorum.
Benim de param yetmiyordu zaten ama alındı. Ölünce görev yok oldu. Acaba kayıt mı etmedi oyunu? Çünkü öldükten sonra bulut kaydı başarısız gibi bir şey dedi. Sonra önceden gelen Bounty Hunt mail'i geldi yine. Ama Lester'dan bir şey gelmedi.

O görev sadece konuşmadan ve size arcade almanızı söylemekten ibaret. Arcade'e girdiğinizde animasyon girmedi mi?

O görev sadece konuşmadan ve size arcade almanızı söylemekten ibaret. Arcade'e girdiğinizde animasyon girmedi mi?
Hayır girmedi. Çinli kadın Lester'a bankayı soy dedi. Sonra Lester aradı ve Arcade al dedi. Aldıktan sonra bir dükkana gitmem söylendi. Giderken öldüm ve yok oldu.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı