GTA Online masaüstüne atma problemi

Baho78

Megapat
Online oynarken oyun kasma pek yaşanmıyor kassa bile o kadar mühim değil. Tam heist görevleri yaparken veya onlineda normal takılırken oyun masaüstüne atıyor ama hata falan yok. Oyun da açık alta attığı için oyunu tekrar açıyorum bir bakıyorum onlinedaki insanlar gitmiş. Neden böyle olur? Oyuncular teker teker çıkıyor serverdan tek başına kalıyorum.

Online oynarken oyun kasma pek yaşanmıyor kassa bile o kadar mühim değil. Tam heist görevleri yaparken veya onlineda normal takılırken oyun masaüstüne atıyor ama hata falan yok. Oyun da açık alta attığı için oyunu tekrar açıyorum bir bakıyorum onlinedaki insanlar gitmiş. Neden böyle olur? Oyuncular teker teker çıkıyor serverdan tek başına kalıyorum.
Birkaç gündür bendede aynı şey oluyor. Online'e girerken hatalar alıyorum zorla giriyorum. Bir kere de senin gibi oyundan attığı oldu. Serverlardan falan mı kaynaklı acaba?

Şu aralar GTA V'de bir gariplik var sürekli oyundan atıyor veya hiç girmiyor.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı