GTA Online mechanic bugda kalıyor

mayk cek

Decapat
Mechanici arıyorum, garajı falan seçip arabaya tıklıyorum ama arabayı seçmiyor. Seçmediği için araba gelmıyor. Birkaç dakika sonra da tekrar istediğim arabaya tıklamamı istiyor. Var mı çözümü?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hilecilerle dolu public sunucularda oluyor bu durum. Sadece Mechanic değil, Lester vb. gibi kişileri de arayıp bir şeyler isteyemiyorsunuz.

Modcuların/hilecilerin sunucudaki kod akışını yavaşlatmasından kaynaklanıyor. Bazı mod menülerinde özellikle "Interaction Menu" vs. kapatma/yavaşlatma gibi seçenekler olması lazımdı. Yüksek ihtimalle bunu kullanıyorlar.

Bunu bilerek veya bilmeyerek yani kasıtlı veya kasıtsız yapabiliyorlar.

Benim bulduğum çözüm Windows kaynak izleyicisini kullanarak sunucuda tek kalmaktı. Bu problemi yaratan oyuncu / oyuncular oyundan düşünce yani lobide tek başınıza kalınca herhangi bir problem kalmıyor. Bunun dışında henüz bir çözüm yok. :)

Hilecilerle dolu public sunucularda oluyor bu durum. Sadece Mechanic değil, Lester vb. gibi kişileri de arayıp bir şeyler isteyemiyorsunuz.

Modcuların/hilecilerin sunucudaki kod akışını yavaşlatmasından kaynaklanıyor. Bazı mod menülerinde özellikle "Interaction Menu" vs. kapatma/yavaşlatma gibi seçenekler olması lazımdı. Yüksek ihtimalle bunu kullanıyorlar.

Bunu bilerek veya bilmeyerek yani kasıtlı veya kasıtsız yapabiliyorlar.

Benim bulduğum çözüm Windows kaynak izleyicisini kullanarak sunucuda tek kalmaktı. Bu problemi yaratan oyuncu / oyuncular oyundan düşünce yani lobide tek başınıza kalınca herhangi bir problem kalmıyor. Bunun dışında henüz bir çözüm yok. :)

Onu da denedim hocam sunucuda tek kalınca da aynı hatayı alıyorum yine de teşekkürler.

Invite-only / closed friend / crew gibi özel sunucularda problem olmaması lazım ama public sunucularda demek ki modder oyundan düşse bile sunucuya bıraktığı etki düzelmiyor bazen.

Bu arada benim de başıma geliyordu, hala da geliyor. En kötü ihtimalle oyunu kapatıp açıyorum ve düzeliyor. Yıllanmış ve böylesine büyük bir oluşumun hala absürt problemlerle uğraştırması gülünç. :)

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı