GTA Online Migration Hatası

849721

Centipat
Makaleler
4
Arkadaşlar konuyu bir nevi yapamayan arkadaşlara haberdar etmek için yazdım. GTA 5'in sadece şu anda Steam'de aktif 110.00+ oyuncusu var. Herkes verilerini geçirmeye çalışıyor. Sunucular çöktü hata veriyor. Hile kullanıp kullanmamanız önemli değil. Bir gün veya birkaç saat daha beklerseniz büyük ihtimal hesabınız aktarılır.

O zaman 2-3 gün sonra ortamın sakinleştiği sıralarda hesabı geçirmek daha mantıklı değil mi?

O zaman 2-3 gün sonra ortamın sakinleştiği sıralarda hesabı geçirmek daha mantıklı değil mi?
Her gün bazı aralıklarla denerseniz daha iyi. O kadar beklemenize gerek kalmaz diye düşünüyorum. Steam'e bile giremeyen arkadaşlarım var şuanda öyle bir durumdayız.

Her gün bazı aralıklarla denerseniz daha iyi. O kadar beklemenize gerek kalmaz diye düşünüyorum. Steam'e bile giremeyen arkadaşlarım var şuanda öyle bir durumdayız.
Ben sürekli oynamıyorum hocam artık o günler çok geride kaldı maalesef. Çok geçmeden yaparım. Maksat anılarımızın olduğu hesabımız güncel kalsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…