Çözüldü GTA Online modlu hesap yapmak ban sebebi mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Hagenean

Picopat
Daha fazla  
Merhaba. Kendime bir modlu GTA Online hesabı yapmak istiyorum. (Kollar/bacaklar görünmez, normal arabalara F1 tekerleği koymak gibi) ban yer miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Evet bunlardan baya var lobilerde. Yüksek ihtimalle hayır banlanmazsınız. Nasıl yapacağınıza göre de değişir tabii ki. Outfit'i yaptınız diye değil de daha çok nasıl yaptığınıza, oyun hile kontrollerine yakalanıp yakalanmadığınıza bağlı. Mesela transfer glitch gibi şeyler ban sebebi değil. Ama bir çeşit mod menüsüyle yaparsanız ban ihtimali vardır.
Online'ın sistemi dosyaları kontrol edip mod kurulu oldugunu anlayıp Online'a girişi engelliyor diye biliyorum (hilelerde sanirim hâla bazi hileler çalışıyor.)

Merhaba. Kendime bir modlu GTA Online hesabı yapmak istiyorum. (Kollar/bacaklar görünmez, normal arabalara F1 tekerleği koymak gibi) ban yer miyim?

Reisim Online'de ek dosya kabul olmuyor normal GTA dosyalari hilelerde zaten GTA dosyalarina degil ek programla oluyor hile korumayida GTA dosyalarindan devre disi birakiyorlar.

Sanırsam yanlış anladınız veya dediklerinizi anlamadım. Şu anlamda soruyorum:

böyle ayakları ve gövdeyi görünmez yapmak gibi

Evet bunlardan baya var lobilerde. Yüksek ihtimalle hayır banlanmazsınız. Nasıl yapacağınıza göre de değişir tabii ki. Outfit'i yaptınız diye değil de daha çok nasıl yaptığınıza, oyun hile kontrollerine yakalanıp yakalanmadığınıza bağlı. Mesela transfer glitch gibi şeyler ban sebebi değil. Ama bir çeşit mod menüsüyle yaparsanız ban ihtimali vardır.

Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…