Cayo perico harici yapabileceğiniz farklı bir para kasma yöntemi yok replay glitchi var artık sadece eskiden duvarların içinden geçip altınları alabiliyorduk r* fixledi.
Replay'da ban yeme riski var dediler bıraktım, acaba geri başlasam mı? Normal heistler de sıkıntı yokta nedense cayo periconun heistinden önceki görevler aşıır sııkıyor, sizce replay ban yedirtir mi ne yapayım?
Replay'da ban yeme riski var dediler bıraktım, acaba geri başlasam mı? Normal heistler de sıkıntı yokta nedense cayo periconun heistinden önceki görevler aşıır sııkıyor, sizce replay ban yedirtir mi ne yapayım?
GTA'daki bütün heistleri değiştirebiliyorsunuz ana targeti değiştirebiliyorsunuz veya prepleri yapabiliyorsunuz tek tıkla onun dışında god mode hızlı yürüme hızlı yüzme never wanted var araba satma var ek olarak internetten GTA araba hash kodlarına bakıp menüden o hash yazılacak yere yazıp arabayı spawnlayabiliyorsunuz ama sizin olmuyor sunucu değiştirebiliyorsunuz falan uzun süre kullandım sonrasında kiddion kullandım daha güzel ama şu an dediğim gibi fixlendi yeni sürüm yayınlansın kiddiona devam edeceğim.