GTA Online oynarken kapanıyor

MaqaMamedov

Decapat
Selam, öncelikle GTA Online oynadigim zaman mesela bir gorevde falan tam ortadayken boyle kapaniyor. Biraz kasıyor, kapanmazdan 5 10 saniye önce sonra direkt kapaniyor. Çok gıcık edici, hata vermiyor. Sistemimde maksimum karşılıyor, 8 GB RAM var. GTX 770, i5 3570, bunlar var. Oyunu yeniden indirmek istemiyorum, bir çözümü var mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı sorun bende de vardı ben oyunu silerek çözdüm sorunu şaka bir yana ben Online da heist yaparken tam ortasında değil de heiste hazırlanırken kapanıyordu arada. Bazen de Online'dan atıp singlea atıyordu. Çok gıcık bir şey. Son zamanlarda olmaya başladı bu önceden takır takır oynuyordum.

böyle dosyaları doğrulasam olmazmı
bide benim internetim çok kötüde indirmek istemiyorum ve ekstra birşey dicem ben oyun oynarken 400mb kaliyo ramde sonrasında discord gta falan full kapaniyo sanki ram yetersizligindende ola bilir diye düsünüyorum

Son düzenleme:
Güncelleme falan gelse belki sorun çözülür. Ben çözemedim çok sinir oldum her şey tamam arkadaş onlinea çağırıyor gidiyorum map yüklenene kadar oyundan atıyor bazen Online'dan atıp singlea atıyor. Ve 2. soruna gelirsek RAM'in kaç GB?

RAM'den kaynaklı olmuş olabilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…