G gamerkral15 Hectopat Katılım 29 Eylül 2021 Mesajlar 1.230 13 Kasım 2023 #1 Arkadaşlar GTA Online da nasıl hızlı bir şekilde para kazanabilirim?
iUgur Hectopat Katılım 29 Ekim 2020 Mesajlar 2.972 Çözümler 23 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Kasım 2023 #2 Heist yapacaksın. Ya da parayı basıp shark cash alacaksın.
HayaletSürücü Kilopat Katılım 24 Ağustos 2020 Mesajlar 679 Çözümler 10 13 Kasım 2023 #3 Eğer the bogdan problem glich hala oluyorsa bir arkadaşında varsa öyle para kasarsın.
E EKD552 Hectopat Katılım 19 Şubat 2022 Mesajlar 1.046 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Kasım 2023 #4 İlk önce GTA 5'i Black shark bundle ile aldıysan 1 milyon dolar gelecektir zaten o para bana az geldiği için 2 milyonluk paket ile almıştım ardından facility kurmuştum. Oradan 3 heist yapıp arcade almıştım.
İlk önce GTA 5'i Black shark bundle ile aldıysan 1 milyon dolar gelecektir zaten o para bana az geldiği için 2 milyonluk paket ile almıştım ardından facility kurmuştum. Oradan 3 heist yapıp arcade almıştım.
G gamerkral15 Hectopat Katılım 29 Eylül 2021 Mesajlar 1.230 13 Kasım 2023 #5 HayaletSürücü dedi: Eğer the bogdan problem glich hala oluyorsa bir arkadaşında varsa öyle para kasarsın. Genişletmek için tıkla... Nasıl yani anlamadım biraz daha açıklayabilir misiniz ?
HayaletSürücü dedi: Eğer the bogdan problem glich hala oluyorsa bir arkadaşında varsa öyle para kasarsın. Genişletmek için tıkla... Nasıl yani anlamadım biraz daha açıklayabilir misiniz ?
HayaletSürücü Kilopat Katılım 24 Ağustos 2020 Mesajlar 679 Çözümler 10 13 Kasım 2023 #6 gamerkral15 dedi: Nasıl yani anlamadım biraz daha açıklayabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Şu videoyu izle.
gamerkral15 dedi: Nasıl yani anlamadım biraz daha açıklayabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Şu videoyu izle.
iUgur Hectopat Katılım 29 Ekim 2020 Mesajlar 2.972 Çözümler 23 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Kasım 2023 #7 gamerkral15 dedi: Nasıl yani anlamadım biraz daha açıklayabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Bir glitch vardı hocam the bogdan problem isimli heistte. Fixlendi maâlesef ki. Bu glitchi yapanlar çok fazla para kasmıştı.
gamerkral15 dedi: Nasıl yani anlamadım biraz daha açıklayabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Bir glitch vardı hocam the bogdan problem isimli heistte. Fixlendi maâlesef ki. Bu glitchi yapanlar çok fazla para kasmıştı.
imnotagamer Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2019 Mesajlar 9.347 Makaleler 2 Çözümler 68 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektronik Mühendisi 13 Kasım 2023 #8 2.2M para biriktir ve Kosatka al. Cayo Perico Heist'i 1-2 kez oynayarak öğrenirsin. Ardından saat başı 1.2M civarı para kazanabilirsin.
2.2M para biriktir ve Kosatka al. Cayo Perico Heist'i 1-2 kez oynayarak öğrenirsin. Ardından saat başı 1.2M civarı para kazanabilirsin.
HayaletSürücü Kilopat Katılım 24 Ağustos 2020 Mesajlar 679 Çözümler 10 13 Kasım 2023 #9 iUgur dedi: Bir glitch vardı hocam the bogdan problem isimli heistte. Fixlendi maâlesef ki. Bu glitchi yapanlar çok fazla para kasmıştı. Genişletmek için tıkla... 2 yıldır GTA Online oynamıyordum. O yüzden düzeltildiğini bilmiyordum. Teşekkürler.
iUgur dedi: Bir glitch vardı hocam the bogdan problem isimli heistte. Fixlendi maâlesef ki. Bu glitchi yapanlar çok fazla para kasmıştı. Genişletmek için tıkla... 2 yıldır GTA Online oynamıyordum. O yüzden düzeltildiğini bilmiyordum. Teşekkürler.
E EKD552 Hectopat Katılım 19 Şubat 2022 Mesajlar 1.046 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Kasım 2023 #10 imnotagamer dedi: 2.2m para biriktir ve kosatka al. Cayo Perico Heist'i 1-2 kez oynayarak öğrenirsin. Ardından saat başı 1.2m civarı para kazanabilirsin. Genişletmek için tıkla... Adam para nasıl kasacağım diye soruyor sen diyosun biriktir.
imnotagamer dedi: 2.2m para biriktir ve kosatka al. Cayo Perico Heist'i 1-2 kez oynayarak öğrenirsin. Ardından saat başı 1.2m civarı para kazanabilirsin. Genişletmek için tıkla... Adam para nasıl kasacağım diye soruyor sen diyosun biriktir.