GTA Online PC'de bulunan spam mesajlara çözüm getirildi!

yiitolamadik

Hectopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Resmi açıklamaya göre başımızın belası public sunuculardaki spam mesajlarına çözüm getirildiği söyleniyor. Sizin fikriniz neler? Fırsat bulamadım daha ama yarın ilk iş public bir sunucuya girip gözlemlemek olacak. Bu olay çözüldüyse GTA Online PC için daha oynanabilir hale bürünüyor demektir.

Dosya Ekleri

• IMG_20230316_000134.jpg
    IMG_20230316_000134.jpg
    204,1 KB · Görüntüleme: 73
Şu an oynamıyorum zaten invite only oynardım zamanındada ama iyi olmuş ikide bir Çince Japonca harflerle mesaj spamlıyolar dikkatin dağlıyordu.

Private session güncellemesinden sonra hiç de bela değildi. Public session'da sürüngenler gülmeyi sağlıyordu.

Public session'da hala tonla sorun var. Bir şey ifade etmiyor.

Oyuna gelen adam gibi is yapan 2 güncelleme var. Online yükleme optimizasyonu ve private session güncellemesi. 500 araba olan oyuna 501. Arabayı eklemeleri benim için bir şey ifade etmiyor.

Private session güncellemesinden sonra hiç de bela değildi. Public session'da sürüngenler gülmeyi sağlıyordu.

Public session'da hala tonla sorun var. Bir şey ifade etmiyor.

Oyuna gelen adam gibi is yapan 2 güncelleme var. Online yükleme optimizasyonu ve private session güncellemesi. 500 araba olan oyuna 501. Arabayı eklemeleri benim için bir şey ifade etmiyor.
Aradığım değerlendirme. Katılıyorum. Teşekkürler...

Technopat Haberler

Geri
Yukarı