0nurAKN Picopat Katılım 3 Şubat 2025 Mesajlar 129 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Şubat 2025 #1 Ben GTA Online oynuyorum ve pfister comet isimli aracı almak istiyorum. Nerede bulabilirim?
Yürüyen HLTV Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Aralık 2018 Mesajlar 1.387 Makaleler 1 Çözümler 26 27 Şubat 2025 #2 Oyun içinde internette satılmıyor artık. Import/Export görevlerinde vs. denk gelirseniz öyle alabilirsiniz. Yolda spawn oluyor muydu bilmiyorum.
Oyun içinde internette satılmıyor artık. Import/Export görevlerinde vs. denk gelirseniz öyle alabilirsiniz. Yolda spawn oluyor muydu bilmiyorum.
0nurAKN Picopat Katılım 3 Şubat 2025 Mesajlar 129 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Şubat 2025 #3 Yürüyen HLTV dedi: Oyun içinde internette satılmıyor artık. Import/Export görevlerinde vs. denk gelirseniz öyle alabilirsiniz. Yolda spawn oluyor muydu bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Biliyorum da baktım her yere yok spawn olduğu birer falan var mı?
Yürüyen HLTV dedi: Oyun içinde internette satılmıyor artık. Import/Export görevlerinde vs. denk gelirseniz öyle alabilirsiniz. Yolda spawn oluyor muydu bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Biliyorum da baktım her yere yok spawn olduğu birer falan var mı?
Yürüyen HLTV Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Aralık 2018 Mesajlar 1.387 Makaleler 1 Çözümler 26 27 Şubat 2025 #4 0nurAKN dedi: Biliyorum da baktım her yere yok spawn olduğu birer falan var mı? Genişletmek için tıkla... Auto shop sahibiyseniz orada spawn olabilir belki hocam. Haritada özel spawn olduğu noktalar var mı bilmiyorum.
0nurAKN dedi: Biliyorum da baktım her yere yok spawn olduğu birer falan var mı? Genişletmek için tıkla... Auto shop sahibiyseniz orada spawn olabilir belki hocam. Haritada özel spawn olduğu noktalar var mı bilmiyorum.
Ozgur5 Hectopat Katılım 25 Temmuz 2022 Mesajlar 917 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Şubat 2025 #5 0nurAKN dedi: Biliyorum da baktım her yere yok spawn olduğu birer falan var mı? Genişletmek için tıkla... Franklinin evinin oldupu civara bakın ama sanmıyorum belli biryewri olduğunu.
0nurAKN dedi: Biliyorum da baktım her yere yok spawn olduğu birer falan var mı? Genişletmek için tıkla... Franklinin evinin oldupu civara bakın ama sanmıyorum belli biryewri olduğunu.
bayburak Decapat Katılım 16 Mayıs 2023 Mesajlar 786 Çözümler 3 27 Şubat 2025 #6 Her hafta değişen içerisinde 4-5 tane araba satılan bir yer vardı, şimdi ismini unuttum orayı takip edin düşerse oraya düşer.
Her hafta değişen içerisinde 4-5 tane araba satılan bir yer vardı, şimdi ismini unuttum orayı takip edin düşerse oraya düşer.
0nurAKN Picopat Katılım 3 Şubat 2025 Mesajlar 129 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Şubat 2025 #7 bayburak dedi: Her hafta değişen içerisinde 4-5 tane araba satılan bir yer vardı, şimdi ismini unuttum orayı takip edin düşerse oraya düşer. Genişletmek için tıkla... Bugün baktım değişir değişmez ama gelmemiş. Yürüyen HLTV dedi: Auto shop sahibiyseniz orada spawn olabilir belki hocam. Haritada özel spawn olduğu noktalar var mı bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Var bakıyorum orayada.
bayburak dedi: Her hafta değişen içerisinde 4-5 tane araba satılan bir yer vardı, şimdi ismini unuttum orayı takip edin düşerse oraya düşer. Genişletmek için tıkla... Bugün baktım değişir değişmez ama gelmemiş. Yürüyen HLTV dedi: Auto shop sahibiyseniz orada spawn olabilir belki hocam. Haritada özel spawn olduğu noktalar var mı bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Var bakıyorum orayada.