ruzgaar Hectopat Katılım 13 Eylül 2021 Mesajlar 707 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2023 #1 Dün şu en pahalı yattan aldım 8-9 milyonluk olandan ama serverda gözükmüyor. Kaptanı aradım ama yatı çağır diye bir şey yok. M basıp servicesa baktım ama orada da yatı çağır diye bir şey yok orada, ne yapmalıyım? Son düzenleyen: Moderatör: 6 Ağustos 2023
Dün şu en pahalı yattan aldım 8-9 milyonluk olandan ama serverda gözükmüyor. Kaptanı aradım ama yatı çağır diye bir şey yok. M basıp servicesa baktım ama orada da yatı çağır diye bir şey yok orada, ne yapmalıyım?
Çağan Çakıroğlu Centipat Katılım 5 Ağustos 2023 Mesajlar 70 Çözümler 1 6 Ağustos 2023 #2 M'ye bas services a gel super Galaxy yatch olması lazım orada çağırmayla ilgili bir şey olması lazım. Konuyu okumamıştım özür dilerim.
M'ye bas services a gel super Galaxy yatch olması lazım orada çağırmayla ilgili bir şey olması lazım. Konuyu okumamıştım özür dilerim.
ruzgaar Hectopat Katılım 13 Eylül 2021 Mesajlar 707 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2023 #3 Çağan Çakıroğlu dedi: M'ye bas services a gel super Galaxy yatch olması lazım orada çağırmayla ilgili bir şey olması lazım. Konuyu okumamıştım özür dilerim. Genişletmek için tıkla... önemli değil sanırım tekrar almam gerek
Çağan Çakıroğlu dedi: M'ye bas services a gel super Galaxy yatch olması lazım orada çağırmayla ilgili bir şey olması lazım. Konuyu okumamıştım özür dilerim. Genişletmek için tıkla... önemli değil sanırım tekrar almam gerek