Y Yagiz1 Hectopat Katılım 7 Temmuz 2020 Mesajlar 21 12 Ağustos 2021 #1 GTA Online'da arabam patlatildi ve Mors'ta çıkmıyor. Bildiginiz yok oldu, sigortasi da yok. Son düzenleyen: Moderatör: 12 Ağustos 2021
AJFA Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol Katılım 6 Mayıs 2013 Mesajlar 7.730 Makaleler 28 Çözümler 402 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2021 #2 Normal. Sigortanın amacı zaten araba patladığında arabayı kaybetmemek.
naberinnaberi Decipat Katılım 9 Haziran 2021 Mesajlar 1.838 Çözümler 8 Yer technopat.net/sosyal 12 Ağustos 2021 #3 Sonsuza kadar kayboldu, alamazsın tekrar.
Takeshi Kovacs Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 14 Mayıs 2014 Mesajlar 5.065 Makaleler 1 Çözümler 23 Yer Adana 12 Ağustos 2021 #4 Yagiz1 dedi: GTA Online'da arabam patlatildi ve Mors'ta çıkmıyor. Bildiginiz yok oldu, sigortasi da yok. Genişletmek için tıkla... Polis çekmiş olmasın? Kaybolma durumu yok diye biliyorum.
Yagiz1 dedi: GTA Online'da arabam patlatildi ve Mors'ta çıkmıyor. Bildiginiz yok oldu, sigortasi da yok. Genişletmek için tıkla... Polis çekmiş olmasın? Kaybolma durumu yok diye biliyorum.
Khamzat Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 1.047 Çözümler 12 12 Ağustos 2021 #5 Takeshi Kovacs dedi: Polis çekmiş olmasın? Kaybolma durumu yok diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Var hocam. Los Santos Customs'tan sigorta alması gerekiyordu, almazsa o araba yok olacak patladığında.
Takeshi Kovacs dedi: Polis çekmiş olmasın? Kaybolma durumu yok diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Var hocam. Los Santos Customs'tan sigorta alması gerekiyordu, almazsa o araba yok olacak patladığında.
Onur Altuğ Sever Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Şubat 2017 Mesajlar 15.548 Makaleler 151 Çözümler 60 Yer Çengelköy Daha fazla Cinsiyet Erkek Profil Kapağı 1524428124 12 Ağustos 2021 #6 Yolda görüp çaldığınız herhangi bir arabadan bahsediyor olmalısın, eğer öyleyse ve aracı üzerine geçirmediysen araç gitti.
Yolda görüp çaldığınız herhangi bir arabadan bahsediyor olmalısın, eğer öyleyse ve aracı üzerine geçirmediysen araç gitti.
JustNobody Hectopat Katılım 26 Kasım 2020 Mesajlar 2.464 Çözümler 9 Yer Old West Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2021 #7 Yüksek ihtimal çaldığınız bir araba öyle oldu, satın alınmış arabalar Mors ile çağırılıyor.
Khamzat Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 1.047 Çözümler 12 12 Ağustos 2021 #8 JustNobody dedi: Yüksek ihtimal çaldığınız bir araba öyle oldu, satın alınmış arabalar mors ile çağırılıyor. Genişletmek için tıkla... Siz oyunu oynuyor musunuz? Los Santos Customs mekaniğini arayıp çağırıyoruz, MMI ile değil. MMI'yi patlayınca geri almak için arıyoruz.
JustNobody dedi: Yüksek ihtimal çaldığınız bir araba öyle oldu, satın alınmış arabalar mors ile çağırılıyor. Genişletmek için tıkla... Siz oyunu oynuyor musunuz? Los Santos Customs mekaniğini arayıp çağırıyoruz, MMI ile değil. MMI'yi patlayınca geri almak için arıyoruz.
JustNobody Hectopat Katılım 26 Kasım 2020 Mesajlar 2.464 Çözümler 9 Yer Old West Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2021 #9 Khamzat dedi: Siz oyunu oynuyor musunuz? Los Santos Customs mekaniğini arayıp çağırıyoruz, MMI ile değil. MMI'yi patlayınca geri almak için arıyoruz. Genişletmek için tıkla... Zaten "çağırılıyor"dan kastım patlayınca geri getirmekti arabayı.
Khamzat dedi: Siz oyunu oynuyor musunuz? Los Santos Customs mekaniğini arayıp çağırıyoruz, MMI ile değil. MMI'yi patlayınca geri almak için arıyoruz. Genişletmek için tıkla... Zaten "çağırılıyor"dan kastım patlayınca geri getirmekti arabayı.
Y Yagiz1 Hectopat Katılım 7 Temmuz 2020 Mesajlar 21 12 Ağustos 2021 #10 Khamzat dedi: Var hocam. Los Santos Customs'tan sigorta alması gerekiyordu, almazsa o araba yok olacak patladığında. Genişletmek için tıkla... Itali gto ydu araba tesekkurler bi dahakinde yaptiririm sigorta
Khamzat dedi: Var hocam. Los Santos Customs'tan sigorta alması gerekiyordu, almazsa o araba yok olacak patladığında. Genişletmek için tıkla... Itali gto ydu araba tesekkurler bi dahakinde yaptiririm sigorta