Lithel Decapat Katılım 27 Aralık 2022 Mesajlar 451 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 23:30 #1 Story moda girebiliyorum alt basılı tutunca hesabım gözükmüyor ve Online girmeyi denediğimde direkt siyah ekran verip oyundan atıyor. Sebebi nedir? Güncellemeden dolayı mı? (Enhanced versiyon) Son düzenleyen: Moderatör: Dün 23:35
Story moda girebiliyorum alt basılı tutunca hesabım gözükmüyor ve Online girmeyi denediğimde direkt siyah ekran verip oyundan atıyor. Sebebi nedir? Güncellemeden dolayı mı? (Enhanced versiyon)
Çözüm Lithel Dün 23:45 Gamer_2572 dedi: Rockstor Games social club e girin eğer bu hata birkaç zaman daha düzelmesse desteğe sorunu detaylıca anlatın. Genişletmek için tıkla... Hocam 4 defa girmek sonucunda şuanlık olay çözüldü. Niye böyle sorunlar oluyor inanın gram akıl veremiyorum.
Gamer_2572 dedi: Rockstor Games social club e girin eğer bu hata birkaç zaman daha düzelmesse desteğe sorunu detaylıca anlatın. Genişletmek için tıkla... Hocam 4 defa girmek sonucunda şuanlık olay çözüldü. Niye böyle sorunlar oluyor inanın gram akıl veremiyorum.
Mustafa.Kaan Petapat Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 19 Aralık 2024 Mesajlar 6.602 Makaleler 2 Çözümler 1.631 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 23:36 #2 Herhangi bir mod, yama varsa kaldırın. Artı 0 Eksi
Gamer_2572 Decipat Katılım 8 Eylül 2024 Mesajlar 1.002 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri İ5 11400f işlemci, rtx4060ti ekran kartı, 32gb ram Cinsiyet Erkek Dün 23:37 #3 Mod yüklediyseniz silin ayrıca ban mı yediniz çünkü bu yüzden kaynaklanabilir bu sorun. Ayrıca oyunun dosyalarını doğrulayın. Artı 0 Eksi
Mod yüklediyseniz silin ayrıca ban mı yediniz çünkü bu yüzden kaynaklanabilir bu sorun. Ayrıca oyunun dosyalarını doğrulayın.
KS KS Lithel Decapat Katılım 27 Aralık 2022 Mesajlar 451 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 23:38 #4 Gamer_2572 dedi: Mod yüklediyseniz silin ayrıca ban mı yediniz çünkü bu yüzden kaynaklanabilir bu sorun. Ayrıca oyunun dosyalarını doğrulayın. Genişletmek için tıkla... Hayır mod yüklemedim. Şimdi oyuna girdim kosatkadan doğduktan sonra attı. Mustafa.Kaan dedi: Herhangi bir mod, yama varsa kaldırın. Genişletmek için tıkla... Yok hocam sadece geçen gta tools denedim cayo perico replay glitch için. Artı 0 Eksi
Gamer_2572 dedi: Mod yüklediyseniz silin ayrıca ban mı yediniz çünkü bu yüzden kaynaklanabilir bu sorun. Ayrıca oyunun dosyalarını doğrulayın. Genişletmek için tıkla... Hayır mod yüklemedim. Şimdi oyuna girdim kosatkadan doğduktan sonra attı. Mustafa.Kaan dedi: Herhangi bir mod, yama varsa kaldırın. Genişletmek için tıkla... Yok hocam sadece geçen gta tools denedim cayo perico replay glitch için.
Gamer_2572 Decipat Katılım 8 Eylül 2024 Mesajlar 1.002 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri İ5 11400f işlemci, rtx4060ti ekran kartı, 32gb ram Cinsiyet Erkek Dün 23:39 #5 Rockstor Games social club e girin eğer bu hata birkaç zaman daha düzelmesse desteğe sorunu detaylıca anlatın. Artı 0 Eksi
Rockstor Games social club e girin eğer bu hata birkaç zaman daha düzelmesse desteğe sorunu detaylıca anlatın.
KS KS Lithel Decapat Katılım 27 Aralık 2022 Mesajlar 451 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 23:45 #6 Gamer_2572 dedi: Rockstor Games social club e girin eğer bu hata birkaç zaman daha düzelmesse desteğe sorunu detaylıca anlatın. Genişletmek için tıkla... Hocam 4 defa girmek sonucunda şuanlık olay çözüldü. Niye böyle sorunlar oluyor inanın gram akıl veremiyorum. Artı 1 Eksi Çözüm
Gamer_2572 dedi: Rockstor Games social club e girin eğer bu hata birkaç zaman daha düzelmesse desteğe sorunu detaylıca anlatın. Genişletmek için tıkla... Hocam 4 defa girmek sonucunda şuanlık olay çözüldü. Niye böyle sorunlar oluyor inanın gram akıl veremiyorum.