GTA Online siyah ekran veriyor

İşletim sistemi
Windows 10

58x0mer

Femtopat
Daha fazla  
RAM
16GB
Ekran kartı
Mx230
Anakart
LGAB 001
İşlemci
İ5-10210U
Merhaba. GTA Online da girerken hava değişiyor sonra siyah ekran oluyor. Sitedeki hatalara da baktım benimki gibi olan yok ve çoğunu denedim olmadı. Yardımcı olur musunuz? (Oyunu Social Club'tan aldım.)

Son düzenleyen: Moderatör:
İlk defa böyle bir hata gördüm. Sağda solda bir şey de gözükmüyor, oyun direkt yukarıdan aşağı doğru kararıyor. O attığınız ekranda böyle rüzgar sesi falan gelir normalde. Bu kararma olduğunda oyun sesi gelmeye devam ediyor mu yoksa oyun tamamen ölü gibi mi oluyor?

Hangi platformdan oynuyorsanız dosya bütünlüğünü doğrulama yapar mısınız daha önde denemediyseniz?

İlk defa böyle bir hata gördüm. Sağda solda bir şey de gözükmüyor, oyun direkt yukarıdan aşağı doğru kararıyor. O attığınız ekranda böyle rüzgar sesi falan gelir normalde. Bu kararma olduğunda oyun sesi gelmeye devam ediyor mu yoksa oyun tamamen ölü gibi mi oluyor?

Hangi platformdan oynuyorsanız dosya bütünlüğünü doğrulama yapar mısınız daha önde denemediyseniz?
herhangi bir ses gelmiyor rockstarın kendi uygulamasından almıştım orda dosya doğrulama yapılıyo mu

Teşekkür ederim dosya doğrulama yaptım suan 2gblık bişey indiriyo büyük ihtimalle düzelir

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı