GTA Online tüm arabalarım bir anda kayboldu

GTA Online da sinirlenmemden dolayı bir hile açtım god mod falan ve araba hilesi de yaptım sanırım sonra hileyi sildim ve birkaç gün sonra garaja gittim bir baktım arabalarım yok. Aradım mechaniyi hiç arabanız yok dedi ee ben de garajdan çıktım etrafa bakındım ve sıktım kafama oyundan çıktım :(

Son düzenleyen: Moderatör:
GTA Online da sinirlenmemden dolayı bir hile açtım god mod falan ve araba hilesi de yaptım sanırım sonra hileyi sildim ve birkaç gün sonra garaja gittim bir baktım arabalarım yok. Aradım mechaniyi hiç arabanız yok dedi ee ben de garajdan çıktım etrafa bakındım ve sıktım kafama oyundan çıktım :(

Neden hile açıyorsunuz ki ne gereği var

Neden hile açıyorsunuz ki ne gereği var
Bunkerdan 500K para kazanabilmem için bi görev yapmam gerekiyordu sonra tırla giderken köprünün yan tarafında bi yerlerde sıkıştım kaldım sonra tam yapamadığım için 200k verdiler ve odamda sesler vardı dikkatım dağılmıştı ve bende hile yapmak istedim ama para hilesi yapmadım god mod polislerden aranmama felan yani en azından ban yemedimde ne anlamı kaldı araba olmadan yeni karakterde başlamak istemiyorum 😬 bide bugün rüyama girmişti :/
Telefondan Araba Sitesine Baktığımda Hepsinde "Out Of Stock" yazıyor

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı