İlkay Baki Bayram Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ağustos 2019 Mesajlar 2.118 Makaleler 1 Çözümler 32 Yer Bursa 9 Nisan 2021 #1 Merhaba, Epic Games GTA 5'i ücretsiz yapmıştı, GTA Online Türkçe yama yaparsak ban yer miyiz? Çünkü videoları var bir kız Türkçe yama yapmış oynuyor.
Merhaba, Epic Games GTA 5'i ücretsiz yapmıştı, GTA Online Türkçe yama yaparsak ban yer miyiz? Çünkü videoları var bir kız Türkçe yama yapmış oynuyor.
Kane403 Picopat Katılım 8 Nisan 2021 Mesajlar 183 9 Nisan 2021 #2 Türkçe yama uygulayınca Online'ye giremezsiniz, yani oyun izin vermez, ben Online için TR yama mevcut değil diye biliyorum ama... Artı 0 Eksi
Türkçe yama uygulayınca Online'ye giremezsiniz, yani oyun izin vermez, ben Online için TR yama mevcut değil diye biliyorum ama...
TarumarEdici Hectopat Katılım 6 Eylül 2020 Mesajlar 306 Çözümler 1 9 Nisan 2021 #3 Hocam online için yasak. Sadece hikaye moduna tükçe yama yapılabiliyor. Artı 0 Eksi
KS KS İlkay Baki Bayram Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ağustos 2019 Mesajlar 2.118 Makaleler 1 Çözümler 32 Yer Bursa 10 Nisan 2021 #4 Burada Online'a Türkçe yama yapıyor ban riski yoktur diyor. Artı 0 Eksi
Hiroo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 3.004 Çözümler 6 10 Nisan 2021 #5 İlkay Baki Bayram dedi: Burada Online'a Türkçe yama yapıyor ban riski yoktur diyor. Genişletmek için tıkla... İşte sıkıntı o. Kim olduğu bilinmiyen bir kanal GTA 5 de Türkçe yama yapmayı gösteriyor ve ban riski yoktur diyor. Sence güvenilir mi? Zaten 71 dislike var neredeyse like sayısından fazla. Artı 1 Eksi
İlkay Baki Bayram dedi: Burada Online'a Türkçe yama yapıyor ban riski yoktur diyor. Genişletmek için tıkla... İşte sıkıntı o. Kim olduğu bilinmiyen bir kanal GTA 5 de Türkçe yama yapmayı gösteriyor ve ban riski yoktur diyor. Sence güvenilir mi? Zaten 71 dislike var neredeyse like sayısından fazla.