GTA Online uçak vs tank

NanoTe

Centipat
Arkadaşlar, online için hangisi iyidir? Tank mı uçak mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Tank 3-4 atış sonra patlayabiliyor ve vurulma şansı daha fazla. Ondan dolayı uçağı öneririm.

Uçağı şehre indir kaldır sıkıntı yaratır. Tankı ben alıp çok hızlı patlatmıştım daha sonra oyunu silmiştim. Tekrar garaja gidiyorsa tank alın.

Benim tankım patlamıştı gerçekten kolay patlıyorlar para biriktirip Hydra almıştım sonra rahat rahat kullanıyorum uçak önerim.

Oppressor MK2.
Tank kullanması daha kolay. Uçak kullanması daha zevkli. KD kasıcaksanız tank, zevkine sürecekseniz uçak.

Oppresor MK2.
Tank kullanması daha kolay. Uçak kullanması daha zevkli. KD kasıcaksanız tank, zevkine sürecekseniz uçak.
Ben baya zenginim galiba 13 milyonum var şu anda Oppressor MK2 de var 3 4 yıldır oynadığım için sanırım.

Alabiliyorsanız Oppressor MK2 alın. Jet-motor karışımı bir şey, daha dayanıksız ama karşı tarafı sağlam kanser eder.

Hangi uçak olduğuna bağlı. Savaş uçaklarından Hydra değil de P-996 Lazer öneririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…