GTA Online Widowmaker Gitti

Buzdolabi

Hectopat
Arkadaşlar, az önce Widowmaker silahım gitti. Ve füze silahlarından bazıları komple gitti sadece 2 tane kalmış. Ben sadece widowmakerı istiyorum. 500 bin dolar da bana göre fazla bir miktar. Bu silahı nasıl geri getiririm? :(

Son düzenleyen: Moderatör:
Onun çözümünü bende hatıralmıyorum ya hileciler uğraşıyor ya da polise yakalanınca silahının belli kısmını alıyor ben para hilesi yapmıştım ondan çok takmamıştım da hileciler olabilir

Sil oyunu bence ya zaten hile dolu oyun, nasıl para kazanılacağını da bilmiyorum üstüne hileciler de paramı alıp öldürüp duruyor da, beş parasız kaldım oyunda :(, sen yine haline şükret.

Sil oyunu bence ya zaten hile dolu oyun, nasıl para kazanılacağını da bilmiyorum üstüne hileciler de paramı alıp öldürüp duruyor da, beş parasız kaldım oyunda :(, sen yine haline şükret.
Bazen harbiden sinir ediyor oyun ama arkadaşlarımla tekli sunucuda oynuyoruz. O yüzden de silmek istemiyorum.

Onun çözümünü bende hatıralmıyorum ya hileciler uğraşıyor ya da polise yakalanınca silahının belli kısmını alıyor ben para hilesi yapmıştım ondan çok takmamıştım da hileciler olabilir.

Polise hiç yakalanmadım. Genelde Lester'ı arıyorum öyle durumlarda. Tekli sunucuda olunca hileler alabiliyor mu ki?

Bazen harbiden sinir ediyor oyun ama arkadaşlarımla tekli sunucuda oynuyoruz. O yüzden de silmek istemiyorum.

Polise hiç yakalanmadım. Genelde Lester'ı arıyorum öyle durumlarda. Tekli sunucuda olunca hileler alabiliyor mu ki?
dostum hilecilerden birine denk gelmişsindir en kötü para hilesi yap şuan güncelleme yok ban oranı az ban yersen fivem geçin orası sarar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı