GTA Online yükleme ekranında kalıyor

İşletim sistemi
Windows 10

Mirzaep

Hectopat
GTA Online oynarken eve, şirkete, soygunlara girerken oyun görseldeki gibi takılıyor. Aynı şekilde telefondan lester menüsü, araç çağırma menüsü gibi menüleri kullanmaya çalıştığım zamanda da menü takılıyor. Arka plan sesleri geliyor, ekran sallanıyor, çevreden sesler geliyor fakat hiçbir şekilde ben hareket edemiyorum o ekrana bakıyorum sadece.

Kaynak izleyicisi yöntemini denedim, dosyaları doğrulamayı denedim, driverlar güncel. İlk defa yaşıyorum bu sorunu, şimdiden teşekkürler.
ewqqewq.png

GTA Online oynarken eve, şirkete, soygunlara girerken oyun görseldeki gibi takılıyor. Aynı şekilde telefondan lester menüsü, araç çağırma menüsü gibi menüleri kullanmaya çalıştığım zamanda da menü takılıyor. Arka plan sesleri geliyor, ekran sallanıyor, çevreden sesler geliyor fakat hiçbir şekilde ben hareket edemiyorum o ekrana bakıyorum sadece.

Kaynak izleyicisi yöntemini denedim, dosyaları doğrulamayı denedim, driverlar güncel. İlk defa yaşıyorum bu sorunu, şimdiden teşekkürler.
Eki Görüntüle 1703150

Hocam iyi sosyaller. Benim başıma da geldi hatta yeni kumarhane heist geldiği zaman tam adam buldum iyi güzel kalıyordu böyle. Önce normal şekilde dosyaları doğruladım olmadı. Bende oyunun klasöründen bir klasörü sildim hangisi hatırlamıyorum. Sonrasında Rockstar Launcher'i sildim. Bunlardan sonra dosyaları doğrula dedim ve olmuştu. Ancak bendeki sorunla sizdeki aynı mı bilmiyorum hocam benim dediğim kaç yıl öncesi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı