GTA Online'a sıfırdan nasıl başlanır?

• Konuyu başlatan mevs4
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 4
  • Görüntüleme 594

mevs4

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, malum GTA 5 Enchanced çıktı. Daha önce hiç online oynamadım, online hesabımı oluşturdum ama ingilizce olunca ne yapacağımı bilmiyorum, sıfırdan ne yapmam gerekiyor? Online'da nasıl büyürüm, nerelere gitmeliyim, yardımcı olur musunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam önce bedava olan silah ve apartman alarak başlayın bana göre bir de arabaları alın bedava olanları önce apartman görevlerini yapın orası bittikten sonra heistlere atılın bana göre.

Vallahi ben de uzun zaman önce oynamıştım tekrardan yeni bir hesap ile başlamak zorunda kaldım oyun başın 4M gibi bir para verdi ve bir iş kolu seçmemi istedi ama hangi iş kolu ne kadar kar getirir bilemedim açıkçası ben de yardımcı olunursa sevinirim.

Ben de başlayalı bir iki gün oldu gittim 2 milyona gece kulübü falan aldım ne yapacağımı hiç bilmiyorum bilen birileri varsa discordda grup falan kurabiliriz birlikte görev yapmak için

Ben de başlayalı bir iki gün oldu gittim 2 milyona gece kulübü falan aldım ne yapacağımı hiç bilmiyorum bilen birileri varsa discordda grup falan kurabiliriz birlikte görev yapmak için
Para en hızlı heistler ile kasılıyor onun dışında işler yaparak motor klubü yada silah üretimi bunker da gibi şeyler dc ismim bugxibunny pp fotomda elinde silah tutan kedi var eşortmanlı

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı