Çözüldü GTA Online'da araç sürekli çalışıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Cino Bey

Picopat
Daha fazla  
İyi günler. GTA Online'da arabamı park ediyorum ve hemen yanda herhangi bir işle ilgilendiğimde sürekli olarak arabama binip kaçıyorlar. Araba ile gezerken de beni indirip kaçırıyorlar. Bu durum beni çok yoruyor arabayı geri almak için para harcıyorum. Arabayı falan kilitleme şansımız var mıdır?
(PS4 üzerinden oynuyorum)

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
PS kolunda hangi tuş bilmiyorum ama Online interaction menüsü var, klavyede m tuşuydu. O tuşu bulup orada vehicle seçeceğine girdikten sonra vehicle Access kısmına varıp oradaki seçeceği no One ya da friends only yaparsanız binip çalıştıramazlar.
PS kolunda hangi tuş bilmiyorum ama Online interaction menüsü var, klavyede m tuşuydu. O tuşu bulup orada vehicle seçeceğine girdikten sonra vehicle Access kısmına varıp oradaki seçeceği no One ya da friends only yaparsanız binip çalıştıramazlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Sorun çözüldü sağ olun hocam.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı