GTA Online'da arkadaş nasıl eklenir?

422470

Hectopat
Arkadaşımla GTA V'te nasıl arkadaş olunur?

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyundayken Home tuşuna basın, Find Player kısmına gelip arkadaşınızın Social Club adını yazın ve sağ üstteki ekleme tuşuna basın.

Oyundayken Home tuşuna basın, Find Player kısmına gelip arkadaşınızın Social Club adını yazın ve sağ üstteki ekleme tuşuna basın.
Onu yaptık sağolun peki aynı görevde nasıl oynicaz Ben görev açtım ama davet edemedim yanıma

Onu yaptık sağolun peki aynı görevde nasıl oynicaz Ben görev açtım ama davet edemedim yanıma
Görevi başlatmadan önce gelen listedeki "Friends" bölümüne gelin. Orada iki seçenek vardı hangisi olduğunu hatırlamıyorum ikisinide deneyin oradan davet ediliyor.

Görevi başlatmadan önce gelen listedeki "friends" bölümüne gelin. Orada iki seçenek vardı hangisi olduğunu hatırlamıyorum ikisini de deneyin oradan davet ediliyor.

Evet orada iki seçenek var basınca arkadaşımın adı çıkıyor ama davetiye yazısı çıkmıyor adı gözüküyor sonra kayboluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…