lampeonn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mayıs 2019 Mesajlar 1.252 Çözümler 5 8 Temmuz 2024 #1 Rastgele bir playlist seçiyorum ve lobiyi oluşturuyorum, oradan arkadaşlarımı davet ediyorum. Home tuşuna basarak Rockstar menüsündende invite diyorum ama bir türlü lobiye katılamıyorlar, davet bildirimi nereye gidiyor? Son düzenleyen: Moderatör: 8 Temmuz 2024
Rastgele bir playlist seçiyorum ve lobiyi oluşturuyorum, oradan arkadaşlarımı davet ediyorum. Home tuşuna basarak Rockstar menüsündende invite diyorum ama bir türlü lobiye katılamıyorlar, davet bildirimi nereye gidiyor?
limonlukek31 Femtopat Katılım 13 Nisan 2024 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2024 #2 Davet bildirimi telefondaki job liste gidiyor.
lampeonn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mayıs 2019 Mesajlar 1.252 Çözümler 5 8 Temmuz 2024 #3 Bunun için aynı dünyada olmaya gerek var mı peki? Farklı dünyalarda da olsak istek gidiyor mu? limonlukek31 dedi: Davet bildirimi telefondaki job liste gidiyor. Genişletmek için tıkla...
Bunun için aynı dünyada olmaya gerek var mı peki? Farklı dünyalarda da olsak istek gidiyor mu? limonlukek31 dedi: Davet bildirimi telefondaki job liste gidiyor. Genişletmek için tıkla...
limonlukek31 Femtopat Katılım 13 Nisan 2024 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2024 #4 Evet, gidiyor.