GTA Online'da fabrika çalışmıyor

Enes Görür

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İşlemci: Intel® Alder Lake Core™ i7-12650H
Ekran Kartı: NVIDIA® GeForce® RTX4060 Max-Performance 8GB GDDR6 128-Bit DX12
RAM: 16GB (1x16GB) DDR4 1.2V 3200MHz SODIMM
SSD: TB M.2 SSD PCIe 4.0 x4
Arkadaşlar yaklaşık 1M gibi bir paraya kokain fabrikası aldım. Ondan sonra fabrikanın malzeme çalma görevini yaptım. Supplies full gözüküyor ama fabrika çalışmıyor. Birkaç şey denedim işletmeyi yeniden başlatmak gibi ama düzelen tek şey işçilerin işletmede gözükmesiydi. İşçiler işletmede olsa bile para birikmiyordu s. Upplies full gözüküyordu sadece. Yardımcı olursanız sevinirim.

Arkadaşlar yaklaşık 1M gibi bir paraya kokain fabrikası aldım. Ondan sonra fabrikanın malzeme çalma görevini yaptım. Supplies full gözüküyor ama fabrika çalışmıyor. Birkaç şey denedim işletmeyi yeniden başlatmak gibi ama düzelen tek şey işçilerin işletmede gözükmesiydi. İşçiler işletmede olsa bile para birikmiyordu s. Upplies full gözüküyordu sadece. Yardımcı olursanız sevinirim.

Bilgisayarı biraz kurcala; fabrikayı aktif etmemiş olabilirsin. Eğer fabrika aktifse bir süre bekle, supplies yavaş yavaş azalmaya başlayacaktır NPC'lerin hareket etmiyor olmasına aldırma.

Ek olarak, o fabrikalar için nightclub almanı tavsiye ederim. Nightclub'dan fabrikalara adamlar atıyorsun, bu adamlar supplies görevlerini hallediyor. Üretilenler depoda birikiyor ve en sonunda ise tüm fabrikalarda üretilenleri toplu şekilde satıyorsun.

Nightclub'dan fabrikalara adamlar atıyorsun, bu adamlar supplies görevlerini hallediyor. Üretilenler depoda birikiyor ve en sonunda ise tüm fabrikalarda üretilenleri toplu şekilde satıyorsun.

Hocam şu işi tam olarak nasıl yapıyoruz? Ben nightclubta atanan adamları nightclubun kendisi için sanıyordum.

Hocam şu işi tam olarak nasıl yapıyoruz? Ben nightclubta atanan adamları nightclubun kendisi için sanıyordum.

O panelde sahip olduğun fabrikalar bulunuyor o adamları seçip fabrikayı seçiyorsun onlar sen oyunda olduğun süre boyunca fabrikanın getir-götür işlerini hallediyor suppliesi dolduruyor ardından fabrikadaki elemanlar üretimi yapıp üretilenleri nightclub deposuna dolduruyor sana da onları satmak düşüyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı