GTA Online'da grafik hataları var ve oyundan atıyor

İşletim sistemi
Windows 10

Furkan Karaman

Kilopat
Daha fazla  
Dün normal şekilde oyunu oynayıp kapattım. Sabah oyuna girdiğimde ise karakterin renkleri değişikti. Kıyafetini değiştirmeye çalıştığımda ilk kez oyundan attı. Ardından oyuna tekrar girdim. Bir iki contract setup görevi yapayım dedim. Setuplardan ikincisini yaparken oyundan attı. Girdiğimde ise yaptığım ilk setupı kaydetmemiş. Tekrar setupları yaptım. Soyguna girdim ancak soygun esnasında da oyundan attı. Vermiş olduğum fotoğraftaki gibi oyun karakterimde grafik hataları mevcut. Oyunun dosyalarını doğruladım ancak işe yaramadı.

1.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Yeni gelen "Auto-shop" güncellemesinden kaynaklı sorun olabilir. İlk kez Cayo Perico görevleri yaparken ben de sık sık hata alıyordum. Başka bir etkinlik denediniz mi Autoshop dışında?

Ekran kartı sürücülerin güncel mi?
Şimdi kontrol ettim de yeni güncelleme gelmiş. Onu yüklüyorum.
Yeni gelen "Auto-shop" güncellemesinden kaynaklı sorun olabilir. İlk kez Cayo Perico görevleri yaparken ben de sık sık hata alıyordum. Başka bir etkinlik denediniz mi Autoshop dışında?
Hocam daha öncesinde 114 kez Auto Shop görevi yapmışım. Hiçbirinde böyle olmamıştı. Görevlerden kaynaklı olacağını zannetmiyorum ama ekran kartı sürücülerimi güncelledikten sonra dediğinizi deneyeceğim. Bir de oyuna yeni bir şey de eklemediler. Bildiğim kadarıyla perşembe günleri yeni şeyler ekleniyor.
Ekran kartı sürücülerin güncel mi?
Sürücüleri güncelledim ancak işe yaramadı.
Contractı iptal edip başka şeyler denedim ancak değişmedi.
2.png
3.png

Son düzenleme:
Şimdi kontrol ettim de yeni güncelleme gelmiş. Onu yüklüyorum.

Hocam daha öncesinde 114 kez Auto Shop görevi yapmışım. Hiçbirinde böyle olmamıştı. Görevlerden kaynaklı olacağını zannetmiyorum ama ekran kartı sürücülerimi güncelledikten sonra dediğinizi deneyeceğim. Bir de oyuna yeni bir şey de eklemediler. Bildiğim kadarıyla perşembe günleri yeni şeyler ekleniyor.

Sürücüleri güncelledim ancak işe yaramadı.

Contractı iptal edip başka şeyler denedim ancak değişmedi.Eki Görüntüle 1159626Eki Görüntüle 1159627

Hocam başka oyunlarda da bu sorunu yapmıyor değil mi?

Hocam Laptop 240 GB olduğu için başka oyun kurulu değil. "Acaba GPU'da mı problem var?" diye düşünüp FurMark çalıştırdım. Herhangi bir sıkıntı olmadı. GPU istikrarlı şekilde çalışıyor.

Bence başka oyunda denemeni tavsiye ederim. Başka oyunda da yaparsa ekran kartında sorun var demektir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı