ReTiaMOD Centipat Katılım 18 Kasım 2023 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2025 #1 Merhaba ben GTA Online sanırsam Legacy sürümünü PC üzerinden oynuyorum, arabalarıma HSW Upgrade'i atmak istiyorum ama bir türlü Hao aramıyor, internetten baktım konu bulamadım, yardımcı olabilecek var mı?
Merhaba ben GTA Online sanırsam Legacy sürümünü PC üzerinden oynuyorum, arabalarıma HSW Upgrade'i atmak istiyorum ama bir türlü Hao aramıyor, internetten baktım konu bulamadım, yardımcı olabilecek var mı?
Çözüm Mustafa.Kaan 19 Temmuz 2025 HSW özellikleri yalnızca PS5, Xbox Series X/S veya Enhanced PC sürümlerinde mevcut. Legacy sürümünde HSW özellikleri yok.
HSW özellikleri yalnızca PS5, Xbox Series X/S veya Enhanced PC sürümlerinde mevcut. Legacy sürümünde HSW özellikleri yok.
Mustafa.Kaan Petapat Katkıda Bulunan Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 19 Aralık 2024 Mesajlar 6.699 Makaleler 2 Çözümler 1.659 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2025 #2 HSW özellikleri yalnızca PS5, Xbox Series X/S veya Enhanced PC sürümlerinde mevcut. Legacy sürümünde HSW özellikleri yok. Artı 0 Eksi Çözüm
HSW özellikleri yalnızca PS5, Xbox Series X/S veya Enhanced PC sürümlerinde mevcut. Legacy sürümünde HSW özellikleri yok.
KS KS ReTiaMOD Centipat Katılım 18 Kasım 2023 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2025 #3 Mustafa.Kaan dedi: Hsw özellikleri yalnızca PS5, Xbox series X/S veya Enhanced PC sürümlerinde mevcut. Legacy sürümünde hsw özellikleri yok. Genişletmek için tıkla... Nasıl Enhanced'e geçeceğim? Epic'te benim oyunum GTA sayfasına girmeye çalıştığımda girmiyor bir uyarı atıyor. Son düzenleyen: Moderatör: 19 Temmuz 2025 Artı 0 Eksi
Mustafa.Kaan dedi: Hsw özellikleri yalnızca PS5, Xbox series X/S veya Enhanced PC sürümlerinde mevcut. Legacy sürümünde hsw özellikleri yok. Genişletmek için tıkla... Nasıl Enhanced'e geçeceğim? Epic'te benim oyunum GTA sayfasına girmeye çalıştığımda girmiyor bir uyarı atıyor.
Mustafa.Kaan Petapat Katkıda Bulunan Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 19 Aralık 2024 Mesajlar 6.699 Makaleler 2 Çözümler 1.659 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2025 #4 Epic kütüphanende Enhanced Edition'da mevcuttur. Legacy olanı silip Enhanced olanı yükleyeceksin. Artı 0 Eksi
KS KS ReTiaMOD Centipat Katılım 18 Kasım 2023 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2025 #5 Çok sağ ol dostum Epic kütüphanemde arka sayfalarda kalmış görmemiştim. Artı 0 Eksi