GTA Online'da Heist Glitch ban sebebi mi?

Makaleler
1
The Bogdan Problem Heist'ta transaction pending yazısından sonra oyunu kapatınca heist tekrar yapılabiliyor. Bu ban sebebi mi?

The Bogdan Problem Heist'ta transaction pending yazısından sonra oyunu kapatınca heist tekrar yapılabiliyor. Bu ban sebebi mi?
Hocam bu tarz Glitch'ler büyük bir ihtimalle ban sebebidir. zira bir nevi para hilesi yapmış oluyorsunuz. lakin şöyle düşünüyorum ki, kolay kolay anlamazlar. tabii bunun üzerine sağlam bir sistemleri varsa onu bilemeyeceğim. siz yinede temkinli olun.

Normalde her türlü oyun açığını kullanıp köşeyi dönmek ban sebebidir. Bu her oyunda böyledir. Ama gel gelelim Rockstar'ın umrunda mı? Tabi ki değil. Onun için büyük ihtimal ban yemezsin.

Cayo Perico'da da aynı glitch vardı, 30-40 kere yaptım ama ban yemedim.

1-3M arası bir şeyler kazandırıyor aynı zamanda solo yapılabilen tek soygun diye biliyorum, o yüzden kullanmıştım bu glitchi.

Cayo için konuşayım yine, alabiliyor ama çok fazla başka kişilerle yapmadım.

Cheat Engine ile para hilesi yapıyorduk arabayı hafif kazalayıp 10 milyona satıyorduk ban yemedik hala da yapıyoruz GTA 6'dan kafalarını kaldıramadı RS.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…