S Skywqrsus Centipat Katılım 1 Temmuz 2022 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Kasım 2023 #1 Hile serverdeki herkese bir anda gizli öge verdi.
Ali Keffal Hectopat Katılım 1 Ocak 2021 Mesajlar 1.311 Çözümler 12 24 Kasım 2023 #2 Hileyi siz yapmadığınız için banlanmazsınız. Artı 0 Eksi
L Legendknights Hectopat Katılım 10 Ağustos 2019 Mesajlar 948 Çözümler 3 24 Kasım 2023 #3 Eğer yere para atarsa ve alırsanız ban yeme ihtimaliniz var, bizzat başıma gelmişti. Artı 0 Eksi
KS KS S Skywqrsus Centipat Katılım 1 Temmuz 2022 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Kasım 2023 #4 Legendknights dedi: Eğer yere para atarsa ve alırsanız ban yeme ihtimaliniz var, bizzat başıma gelmişti. Genişletmek için tıkla... bi anda 50 levelden 63 levele çıktım Artı 0 Eksi
Legendknights dedi: Eğer yere para atarsa ve alırsanız ban yeme ihtimaliniz var, bizzat başıma gelmişti. Genişletmek için tıkla... bi anda 50 levelden 63 levele çıktım
L Legendknights Hectopat Katılım 10 Ağustos 2019 Mesajlar 948 Çözümler 3 24 Kasım 2023 #5 Skywqrsus dedi: Bir anda 50 levelden 63 levele çıktım Genişletmek için tıkla... O zaman şansınıza bağlı, ban yeseniz bile derdinizi anlatabileceğinizi sanmıyorum. Adam güncel bir hile kullanıyorsa yemezsiniz diye düşünüyorum. Artı 0 Eksi
Skywqrsus dedi: Bir anda 50 levelden 63 levele çıktım Genişletmek için tıkla... O zaman şansınıza bağlı, ban yeseniz bile derdinizi anlatabileceğinizi sanmıyorum. Adam güncel bir hile kullanıyorsa yemezsiniz diye düşünüyorum.
KS KS S Skywqrsus Centipat Katılım 1 Temmuz 2022 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Kasım 2023 #6 Legendknights dedi: O zaman şansınıza bağlı, ban yeseniz bile derdinizi anlatabileceğinizi sanmıyorum. Adam güncel bir hile kullanıyorsa yemezsiniz diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Eyvallah hocam Artı 0 Eksi
Legendknights dedi: O zaman şansınıza bağlı, ban yeseniz bile derdinizi anlatabileceğinizi sanmıyorum. Adam güncel bir hile kullanıyorsa yemezsiniz diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Eyvallah hocam