GTA Online'da ınvite only Session'a hileler girebiliyor mu?

Cafu

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşımla invite only session da oynuyorduk. Bana 2 tane bounty geldi unknown isimli birinden ardından yolda 3 milyon değeri olan benefactor krieger adlı aracı bulduk. Ve bir de arkadaşım yolda bir saniyeliğine karşısına birinin çıkıp yok olduğunu söyledi. GTA 5 de invite only sessiona girebilecek hileler var mı şu anda oyunda yoksa oyun bugu mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşımla invite only session da oynuyorduk. Bana 2 tane bounty geldi unknown isimli birinden ardından yolda 3 milyon değeri olan benefactor krieger adlı aracı bulduk. Ve bir de arkadaşım yolda bir saniyeliğine karşısına birinin çıkıp yok olduğunu söyledi. GTA 5 de invite only sessiona girebilecek hileler var mı şu anda oyunda yoksa oyun bugu mu?

Arkadaşınız hileyse bilemiyorum ama böyle bir bug olmaz. Hile bildiğin bu. Arada arkadaşlarla kendim olsun invite only giriyorum hiç hile denk gelmedim.

Playlist'lere bildiğim kadarıyla girebiliyorlar davetli davetsiz fark etmeksizin.

Davetle girilen bir sunucuda playlist oynuyorduk bir anda hile geldi ve adamı öldürmeye başladı yani girebiliyor.

Hayır.

İstedikleri her yere girebiliyorlar. Hayır diyen arkadaşlar nasıl bu kadar kesin konuşmuşlar anlam vermek zor.

Hileciye Rockstar ID'nizi yani plakanızı kaptırdıktan sonra kaçış yok. Invite-only, closed friend vs. lobi tipi fark etmez. Bir de adamı sinirlendirdiyseniz vay halinize.

Ama her hile yapamıyor bunu. Ayrıca 4 5 ay öncesine kadar çok yaygındı bu durum. Daha sonrasında Rockstar birkaç atılım yaptı anti hile konusunda ama sağlam mod menüsü olan yine girer.

Üşenmeyip okursanız ne demek istediğimi anlarsınız.

Girebiliyorlar. Bunun için bir program vardı hatta hilecilerin giremeyeceği şekilde oynamak için fakat adını unuttum kullanıyordum eskiden. Normal public sunucusuna girip kendimizi serverden düşürüp sonra da serveri kilitlemeye yarayan bir programdı. O programla oynandığı sürece sizin istemediğiniz hiç kimse giremiyordu servere.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı