GTA Online'da iş önerisi

50 levelim ve yaklaşık 1.5 milyon param var. Special cargo yapıyorum herhangi bir uçan aracım olmadığı için çok sıkıcı gelmeye başladı. Gece kulübü ya da motor kulübü düşünüyorum. Bana ne önerirsiniz?

VIP workleri yapabilirsin iyi para kazandırıyor. Ayrıca motor kulubünden de iyi para kazanabilirsin görevleri de zevkli 1.5 milyon paranı biraz daha arttırıp bunker facility warehouse gibi heist yapip para kazanabilecegin isletmeleri satin al.

50 levelim ve yaklaşık 1.5 milyon param var. Special cargo yapıyorum herhangi bir uçan aracım olmadığı için çok sıkıcı gelmeye başladı. Gece kulübü ya da motor kulübü düşünüyorum. Bana ne önerirsiniz?

Motora ilgin varsa motor kulübü yap.
Ama ben şahsen gece kulübü öneririm.

Night club yap.
Ben 30dk veya 1 saat arası 900k kasıyordum.
Ama bu oyun para kasarak gitmez tek hile yaptığım oyun GTA Online'dir.

Hocam Online'de nasıl hile yaptiniz banlanmadinizmi.

GTA Online'da Bunker, Nightclup (pasif ve satış), Acid ve Motorcycle üzerinden diğer bitki işlerini satarak iyi para elde edebilirsin.

Hocam Online'de nasıl hile yaptiniz banlanmadinizmi.

Hileler var hocam sadece para basmıştım araba almak istiyorsun 1.5m minimum
2 3 saatim gidiyor bir araba için.
Ayrıca banlanmadım.
Rockstar mükemmel hile koruması yaptığı için.

Anladım hocam benim bir arkadaşta yapıyordu ben cesaret edemedim hesap banlanir diye.

Arkadaşımda tereddüt ediyor yap diyorum yapmıyor.
Zaten insanlara bulaşmıyorum 2 kişi freeroam takılıyoruz.

Night Club yapacağım galiba mekan ve kamyon hariç başka bir şey almama gerek var mı teslimat için?
Eskiden hile yapanlar banlanmıyordu keşke zamanında yapsaydım.

Şu anda da banlamıyorlar zaten.
Ayrıca popülerliği üstte tut yeter saat başı 750k gibi bir şey verecek popülerliği üstte tuttuğun sürece.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı