50 levelim ve yaklaşık 1.5 milyon param var. Special cargo yapıyorum herhangi bir uçan aracım olmadığı için çok sıkıcı gelmeye başladı. Gece kulübü ya da motor kulübü düşünüyorum. Bana ne önerirsiniz?
50 levelim ve yaklaşık 1.5 milyon param var. Special cargo yapıyorum herhangi bir uçan aracım olmadığı için çok sıkıcı gelmeye başladı. Gece kulübü ya da motor kulübü düşünüyorum. Bana ne önerirsiniz?
Night club yap.
Ben 30dk veya 1 saat arası 900k kasıyordum.
Ama bu oyun para kasarak gitmez tek hile yaptığım oyun GTA Online'dir.
GTA Online'da Bunker, Nightclup (pasif ve satış), Acid ve Motorcycle üzerinden diğer bitki işlerini satarak iyi para elde edebilirsin.50 levelim ve yaklaşık 1.5 milyon param var. Special cargo yapıyorum herhangi bir uçan aracım olmadığı için çok sıkıcı gelmeye başladı. Gece kulübü ya da motor kulübü düşünüyorum. Bana ne önerirsiniz?
Hocam Online'de nasıl hile yaptiniz banlanmadinizmi.
Hileler var hocam sadece para basmıştım araba almak istiyorsun 1.5m minimum.
2 3 saatim gidiyor bir araba için.
Ayrıca banlanmadım.
Rockstar mükemmel hile koruması yaptığı için.
Anladım hocam benim bir arkadaşta yapıyordu ben cesaret edemedim hesap banlanir diye.
Night clup yapacağım galiba mekan ve kamyon hariç başka bir şey almama gerek var mı teslimat için?Night club yap.
Ben 30dk veya 1 saat arası 900k kasıyordum.
Ama bu oyun para kasarak gitmez tek hile yaptığım oyun GTA Online'dir.
Night Club yapacağım galiba mekan ve kamyon hariç başka bir şey almama gerek var mı teslimat için?
Eskiden hile yapanlar banlanmıyordu keşke zamanında yapsaydım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.